Bir_nazenin01 Cuma günü kan verdim sağlık ocağında hala çıkmadı kızlar saat 8 oldu biraz daha bekleyip gidicem sağlik ocağına sinir oldum
myangelson Bir_nazenin01 normalde kan verildigi zaman ertesi gün öğleden sonra gel diyorlar cuma günkü de bugün öğleden soraya kalmış olabilir mi acaba
beysenyil Bir_nazenin01 sonuçları aşınca bize de haber ver en az sen gibi bizde heyecandan bekliyoruz burda, inşallah güzel haberler alırız 🌸
Smbemdy Bir_nazenin01 saglikocagi kendisi sisteme girince görüyor aslinda gitmeniz en guzeli bence de ..
Bir_nazenin01 @Smbemdy @Anneolmakistiyorum1 @beysenyil @Mihriimah Sağolun kızlar eşimi aradım şimdi gideceğim
Bendiyebiri_ Bir_nazenin01 bende bı ara cuma verdim e nabizda gozukmuyodu ama gidip oradan doktordan almıştım e nabizda gozukmuyo demiştim bazen öyle olabiliyo dedi sağlık ocağındaki doktor
ipeklinaismom Bir_nazenin01 canım imkan varda ilk testleri özelde yaptır beta olarak cuma verdim diyosun kaç gün olmuş kaç katına çıkmıştır şimdi eğer varsa çıkma süresi çok uzun bunun artış düzenini takip etmrn lazım
Behacetler Bir_nazenin01 cnm sonuçlar ikindi gibi çıkıyor ancak e nabıza düşmeyebiliyor bende doktora gidip öğrenmiştim. Benimde ikidir kanlarım e nabıza düşmüyor ama çıkmış oluyor aynı gün
Bihterrr Bazen hiç düşmediği oluyor benim bi tahlilim hiç düşmedi günlerce bekledim sonunda gittim aile hekiminden çıktı aldım öğrendim
Anneolmakistiyorum1 Ay insallah vardır Banada umut oluyor biri hamile olduğunu öğrenince bugun yine Meryem suresi dınleyıp okuyacağım huzur verıyor 🙏
Bir_nazenin01 @ebruli2210 @Anneolmakistiyorum1 @Bihterrr @Behacetler @ipeklinaismom @Mihriimah @Bendiyebiri_ @beysenyil @MelodyFairy @1_Pandackk @Smbemdy Sonuç negatif kızlar ya testler yanılttı beni resmen çok üzüldüm yaa az önce de kaset test yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün adet günüm bakalım
myangelson Bir_nazenin01 kaç çıkmış ki sonuç direk 5 in altı mi çıkmış? Bu arada testlerin markasından dolayı yalancı pozitif çıkabiliyor veya bekleyince. Bakalım adetiniz gecikme olursa testi tekrarlarsiniz geç yumurtlama vs olmasına karşılık
Bir_nazenin01 ebruli2210 inşallah ya belirtilerim var göğüs hassasiyeti kasık ağrısı ama anlamadım neden böyle oldu az önce de kaset test denedim o da negatif çıktı