Aslihanbas Papatyamm63 Tansiyon harici iyiyim çok şükür ☺️ Sağlıkla gelsin inşallah ne zaman öğreneceksiniz🥰
Papatyamm63 Aslihanbas valla iki hafta sonra doktor gel dedi ama bence haftaya gidicem bı yanda sabir edmiyorum bı yanada tabi sağlıklı olsuna ama ya buda erkek olursa diyer gitmek istemiyorum
Aden_simay Aslihanbas aynen bu ikinci çocuğum ilk kızımda çok zorlandım ama bunda iyiydim sorana dedim dedim şimdi yerimden kalkamıyorum 😅😣
Aden_simay Aslihanbas inşallah 🥰 tahmini doğum ne zaman benim 30 Kasım görünüyor ama sezeryan olacağım için 14 Kasım istiycem bebeğim ile doğum günümüz aynı olsun istiyorum 🥰
Cloudtg Madem bu kadar sıcaklar var bol bol dondurma yiyelim kızlar başka türlü inanın olmuyor 😂 delirmek üzereyim ev öğlenden sonra full güneş alıyor ve ben bayılıyorum resmen 😂
Essidiey Cloudtg Ben dondurma yemeye başladığımdan beri kilo almaya başladım 🙈 artık yemicem diyorum ama dayanamayıp yine yiyorum.
surprizbebe kuzeymom__ dünden beri çok arttı. Ayağımı yerden kaldıramadığım kitlendiğim anlar oluyo. Yarın doktoruma gidip soracağım yapılacak bişey var mi diye. Çok zor durumdayım
kuzeymom__ surprizbebe aynı şekilde herkes karnımdan dolayı yürüyemiyorum sanıyor ama ben bacağımı çekemiyorum dokunduğumda bile kemik sızlıyor resmen 🥺 Doktoruma sordum maalesef gebelikten bebek baskı yapıyor arkana yük biniyor dedi magnezyum verdi sadece