Essidiey Aslihanbas Doğum 9 Kasım gösteriyor ama bakalım Ekim sonu kasım başı bir yerler de olacak gibi 🤗 17+3 🤗 cinsiyeti 12. hafta öğrendim, büyük ihtimal erkek dedi. 16.hafta kontrole gittim en son, kesin erkek dedi.
Aslihanbas @Papatyamm63 @Nurbanusancak @Aysegebes @Kubra1609 @Aysegulll_37_annelikk @Aden_simay @Beetuull @Cloudtg @Aysenurhonluk @Ahyeluz @Srp11 @Kaaderr Etiketleyemediğim daha bir çok hamiş arkadaşlarım nasılsınız napıyorsunuz☺️
Aden_simay Aslihanbas 4 gün önceye kadar iyiydi hatta hamile gibi dahi değildim ama 4 gündür halsizlik kusma baş boyun ağrısı beni mahvediyor kendime nazar ettim sanırım 😅🫣
kuzeymom__ surprizbebe yaa sizde de mi aynı sorun var 🥺 Benimde aynı şekilde yani otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum yatakta dönerken uykumda bile ağlıyormuşum eşim söyledi gerçekten dayanılmaz bi hal almaya başladı
surprizbebe kuzeymom__ dünden beri çok arttı. Ayağımı yerden kaldıramadığım kitlendiğim anlar oluyo. Yarın doktoruma gidip soracağım yapılacak bişey var mi diye. Çok zor durumdayım
Aslihanbas Aden_simay Allah yardımcın olsun cidden zor 😢 İnsanın kendine nazarı daha çabuk geçiyor ya😅
Aslihanbas Papatyamm63 Tansiyon harici iyiyim çok şükür ☺️ Sağlıkla gelsin inşallah ne zaman öğreneceksiniz🥰
Aden_simay Aslihanbas aynen bu ikinci çocuğum ilk kızımda çok zorlandım ama bunda iyiydim sorana dedim dedim şimdi yerimden kalkamıyorum 😅😣