bsebse Kizlar bugun 39+1im. Kontrolden ciktik daha asagi inmemis bebek. Sanci agrida hissetmiyorum. Doktorum 40i bikac gun gecince hala gelmemis olursa suni veririz dedi. Aciklik ve cati muayeneside olmadim. Duyduguma gore suni cok can yakiyormus ama ise yaramayip sezeryana donuyormus.. bilen deneyimleyej var mi?
Annisshh bsebse benim hastaneye yattığımda ili cm açıklığı vardı ve 12 saat hiç açılma olmadı sancım da yoktu en sonunda suni sancı verdiler dört saatte doğum yaptım
Yokk bsebse kendi sancın kadr olamz suniyi verince acılmana bağlı canım kisiden ksye değişiyor kiminde hemn olur kiminde bi kac saat snra suni verince bebek kendni aşağı doğru itcek kanala girsin dye ilk doğumu suniyle yaptım dokuz saat sncı cektm ilk doğum olduğu içn gc aclma oldu 🙏
nesrinss bsebse Sen geç kalmışsın canım çatı muayenesi niye yapmadı acaba doktorun bende 39+1 im ama geçen hafta çatı muayenesi oldum buhafta tekrar olucam ve doktorum doğumu tetiklesin diye başka bakıcam dedi bence açıklık ve çatı muayenesi farklı şeyler🤔
bsebse Annisshh bende genelde suniylede dogum olmadihini sezeryana dondugunu ve siddettinin daha fazla oldugunu okudum da. Sizin nasil gecti acaba
Annisshh SevgibiR benim dikişim biraz sıkıntılı oldu damarı dikmişlrr ödem yaptı yrğyemedim ayaklarım şişti dört gün sonra tekrar diktiler çok acılıydı düşünmek bile istemiyorum
Annisshh bsebse benim ilk bir saat rahattı sonra sancılar vurmaya başlayınca zorlandım açıkçası nefesin kesiliyor sonlara doğru artık bayılma noktasına geliyorsun takatim kalmıyor ama anlık birşey sancı en fazla otuz saniye sürüyor sonra geçince rahatsın
Anneyimm nesrinss her doktor farkli canmbenm doktorum bana 40. Haftamda yapacagini soylemisti kimisi daha erken yapabiliyor
bsebse nesrinss benim doktorum agri veya sanci olmadan bakmiyor canim ya. Onemli olan sanci sirasinda catinin durumu diye soyluyor.. benimde simdiye dek hic sancim ve agrim.olmadigindan bakmadi..
Anneyimm bsebse canim benim duyum gece gelmeye basladi nobetci vardi yatsim.yapildi vs suni sancimistemedem ben kendi sancimin gelmesini beklicem dedim bi saat falan vermediler sonra hemsire geldi doktor sunisanci vermemizi istiyor dedi hayir ben istemiyorum.diye munakasaya girdum esim erkek bilmez anlamaz biyle seylerden doktor ne diyosa bildgi vardir falan diye taktrdi suni snciyi hic.abartmıyorum herkesin aci eşiği farklidir ama.abratmiyorum kopek gbi yerlerde surundum surundum o suni sancidan hastaneyi inim.inim.inlettim doktora ayri ebesine hemsiresine ayri ayri saydrdim. Normal denedim olmadi bana 9 cm acikligin var dedi halbuki bence yoktu ben suni sanciya dayanamadim hastaneyi.inlettim vermeyin suni sanciyi cikarin ben ölüyorum diye bagriyodum esim dayanamms disari cikms en sonunda lanet olsun aci cektirmeyin karima cocuguma.bisey olck sezeryana alin diyince apar.topar sezeryana alındım adi doktr acikligim yok doktorum gelmedn kendisi doguma girsin parayi cebe atsin diye bana aci eziyet cektirdi uykuluydi bide nobetciydi yani 9.cm aciklikla ben trilyon vrsem beni sezeryana almazdi hiçbir hastane yalandan parayi cene inddrmk icin aci cektrp sonunda sezeryana aldi
bsebse Anneyimm baya zor gecmis sizinde.. bende hep boyle duydum etraftan.. isin kotusu aciyi cekmekle kaliyosun sonrasi sezeryan genelde.. gecmis olsun size dr ❤
Umutdeniz bsebse valla korkma ama suni sancı insanı öldürüyor bol bol yürü ilşkye gir zeytinyagı ile masj yap dıştan içeri ben öyle yaptm dün doğum ettm çok şükür
bsebse Umutdeniz Rabbim anali babali buyutsun insallah❤. Malum kis vakti burakar kar buz cok soguk merdiven inip cikip hurma yiyorum comelmelere de basladim darisi bize insallah
haceryasar bsebse benim bebeğim inmişti aşağı. Artık doğumun gerçekleşmesi gerekşyodu. Gece yatısım yapıldı sonra 9 saat suni sancı aldım. Son 1 saati ölüm gibiydi ama öldürmedi 😭😁 illa açılma olmasını beklemiyolar çünkü suyumu patlattıklarında bi baktık ki o gece oğlum suya kaka yapmıstı😪 10 dkda bile sürmedi doğurdum
bsebse haceryasar Rabbim bagislasin evladinizi ❤ doktorum suniyi cok istemiyorum diyor ama 40ida bikac gun geceye kadar beklerim diyor. Bende anlamadim hayirlisi 🙏 daha hic sancim olmadi..
Hasrt033 Iyice korktum bu suniden bende 39+1rim pazara kadar gelmezse suni deniycek doktorum ilk gebeligim ve çok korkuyorum ne yapicam bilmiyorum epidural iğneden yararlanabilrsn dedi ama 3-4 cm kadar ağrıyı çekebilmekte var bakalm çarşamba açıklığima bakicak hakkımzda hayrlisi olsun inşallah cümlemizin 🤲🏻
Esilaminel Hasrt033 ayniyiz benimde carsamba son kontrol acikligima bakicak olmazsa carsamba yada en gec cuma suni sanci ile baslaticak dogumu...Hakkimizda hayirlisi olsun... 39+0 ım bende... Saglikli kolay dogumlarimiz olsun⚘
bsebse Hasrt033 ayni durumda sayiliriz kuzum.. ben onumuzdeki hafta pazara kadar bekletirim doktoru.. cuma nst ve su kontrolune cagirdi beni safece. Benimde ilk bende cok korkuyorum. Bebek inmiyor hic simdiye dek 0 sanci.. bilemiyorum..
Hasrt033 Esilaminel amin inşallah cümlemizin canım benm pazar vericek galiba suniyi ama erken de alabilir çünki şeker çıktı bende son zamnale biraz yüksek
Tomrisinizi bsebse ben 38+6 yim, gecen hafta 2950ydi kordonda direnc var gelisim geriligi basladi banada doktorum 40 hafta doldugunda dogmamissa suni sanci dedi ve zayif bebekler kanala daha rahat iner dedi bazi yerlerdede kilolu bebeklerin kanala daha kolay indigini gordum size bununla alakali bisey soylendimi?
Anneyimm bsebse saol canm :) evet oyle oluyor suni sancıyı cek cek sonra sezeryan cin iskencesi gbi esim diyor zaten ikinciye dirwk sezeryan 😂