nhlacr 7 8 haftalık hamişler nasıl gidiyor? Neler değişti vücudunuzda? Annelik iç güdüsü yerleşti mi mesela? İçinizde bi bebeğin olduğunu hissedebiliyo musunuz?
Girlmom nhlacr Selam canım bende 6+5 deyim onu hissediyorum ikinci gebeliğim olduğundan annelik modundayım zaten 😬 bulantı kusma yok ama o hamilelik ağırlığı yorgunluğu iştahsızlık hep var çarşamba kontrolümüz var daha kalp atışını duymadık
Neferut nhlacr ben 12 haftalığım hala o duyguyu hissedemedim çok düşünüyorum onu ama hissedemiyorum herkes hareket etmeye başladığında hissedersin diyorlar :)
Alpmom__ nhlacr bütün belirtileri hissediyorum . Bulantım çok fazla. Güzel geçirenleri kıskanmıyor değilim daha keyif alma sürecine geçemedim 🥹 her an bulantım olacak gibi .
dilaraulusoy nhlacr valla 2 yaşında oğlum da bir tane bile belirti olmadı. Bunda mide bulantısı da başladı, halsizlik herşey var valla sağlıkla alalım kucağımıza
Evlem Girlmom kalp atışını duymaya gitmediğimiz için mi duymadınız Yoksa? Henüz kalp atışı için mi doktora gitnediniz
nhlacr Neferut aynı durumdayız, bazen bende mi sorun var diye düşünüyorum. Adet gecikmesi olmasa hiç bişi anlamazdım muhtemelen
Himommy Bugün 7+1 haftalık olduk 6+1 de doktora gittiğimde keseyi gördük rahimde ki yeri vs çok güzel dedi 2 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı 8+1 de kontrole gidicez 🥹🥹🐥
Bigsecret3 nhlacr ikinci gebeliğimi yaşıyorum her ne kadar ikinci olsa da annelik iç güdüsü daha da kabardı onu her saniye icimee hissediyorum. Sadece ara sıra bel ağrısı var harici hiç bir şey yok mide bulantısı çok hafif geliyor çok nadir oda rahatsız edecek kadar olmadı hiç 8+3 haftalık hamileyim 🩷
Yprkk nhlacr 7+6 yız şuan. Kasığımda hep dolgunluk hissi var zaten . Sabah bulantılarım oluyo iki gündür de mide ağrıması yanması başladı . İlk gebeliğimde hiç böyle belirtilerim yoktu. Yaşlanıyorum sanırım vücut zorlanıyor 😊
sltn2686 7+3 şişkinlik var 1 kilo artmışım inş gazdır😂 Bir düşüğüm var o yüzden korkularım var :/ mide bulantım yok midem yanıyo ve kazınıyo sürekli
Girlmom Evlem Kalp atışı için erken olduğunu söyledi doktor iki gün önce gittiğimde de anca alttan muayeneyle gördük bebeği kalbinin attığını da gördük ama dinlemek için de erken dedi
Evlem Girlmom darısı benim ve isteyen herkesin başına canım🙏 Yarın doktora gideceğim çok korkuyorum duyamam diye 6 hafta 3 ken duyamadım Doktor olumsuz konuştu Yarın 7 hafta 2 gün olacak Dualarınızı bekliyorum
Girlmom Evlem bebeği gördü mü peki bana karnımdan baktı boş gebelik olabilir benek yok dedi sonra alttan bakınca gördü bende kalp atış sesini duyamadım ama kalbinin attığını gördüm çok şükür şeninde daha çok erken o yüzden bence doktorlar hep en olumsuzunu konuşuyorlar
Evlem Girlmom bana sadece kalp atışı yok dedi Sonra farklı hastaneye gittim O da göbekten baktı kese var içi dolu ama ultrason a göre 5 hafta 1 görünüyor dedi