iremkayaaaa Kızlar selam 34+5den yazıyorum, yarın doktor muayenemiz var sanırım nst haftası😇 neler önerirsiniz nst için doğru çıkması adına
ozgezynp iremkayaaaa tok gitmen lazım hatta yanına çikolata ve meyve suyu da al yanına ye iç öyle gir ki bebiş uyanık olsun 💕
_almirasmom iremkayaaaa 30. Haftada gırdım ben 31. Haftada gene gırecegım her hafta devam edecek kahve ıcmenı tavsıye ederım bebiş uyanık olsum
gizemvatanseverbal Ben aç gitmedim :) yine bi tane muz yedim. Doktorum ne aç ne tok gel demişti. Doktordan çıkınca yemek yemiştim 😂
gizemvatanseverbal iremkayaaaa hayır gayet sağlıklı çıkmıştı, sizinde öyle çıkacaktır. Evham yapıp bebeğinizi de endişelendirmeyin. 🥰🐣
iremkayaaaa ozgezynp öyle uykucu ki kızım bende öyle yapıyorum ama nafile doktor ultrasonla bakarken o kadar dürtüyor yine uyuyor yine uyuyor 😂😂
iremkayaaaa FyA kahvaltıdan sonra gidicem araba da yolda çikolatamı yiyim gittiğimde uyanmış olur inşallah cimcimem
FyA iremkayaaaa uyanır yaa güzel bi kahvaltı üstüne bi bardak su üstüne çikolata ama sırf çikolata olsun öle gofret falan değil uyanır inşallah 🥰
iremkayaaaa Satisati tok gidicem ama genelde kızım uyuyor hatta o kadar uykucu ki hala yüzünü tam göremedik