sngl3875 Adet geceli 3 gün oldu biraz önce test yaptım ama negatif cıktı tüm belirtileri yaşıyorum. Kendimi cok umutlandırmak istemedim yinede ama sonuca üzüldüm haliyle. Cok yorucu ve yıpratıcı dönemler 🤦♀️
Dilekulgtt sngl3875 vallahi benimde ayin1 i gosteriyor uygulama hala olamadim bi kac gun daha beklicem
Dilekulgtt sngl3875 gec dollenme olmus olanilir yada mevsimsel gec olacak olabilirsin rabbim gönlüne gore versin bi kac gun sonra tekrar dene test
Dilekulgtt sngl3875 belim agriyor sadece arada karnim agriyor ama ben regl olacam oyle hissediyorum sende
sngl3875 Dilekulgtt göğüs uclarım agrıyor kasıklarda batma var beyaz akıntı var adet olacak gibi agrı oluyor geciyor snra birde asırı istah acıldı bende normalde diyetteyim Bn korunmasız ilişki olunca diyet cayını da bıraktım Bn
sngl3875 Dilekulgtt hayırlısı Allahtan canım bu ayın 10 una doktor randevum var bklm test falan da yapmcm bklcm
hbzkurtt sngl3875 benimde 29uydu günü gelmeid bel agrısı hassasiyet var yarın kan vercem kafamda soru işareti var bu ay 5 gün antibiiyotik kullandım diş için grip oldum katarin içtim acaba o mu geciktirdi
Mrwezyn1 Dilekulgtt benimde 10 gün gecikme var uzun zamandır ilk defa böyle gecikti 3 4 gün bekleyip öyle test yapacağım