gayesblog qusel çocuk dünyaya getirmek büyütmek insan 40 kere düşünüyor artık. Sağlıkla gelsinler de inşallah. Bütçeye göre bakacağız artık detaylı ultrason önemli 🙂
Bengo qusel 3300 dün bayrama kadar indirim vardı 3000 e yaptırdık ama sonuna kadar değdi haketti parayı hatta sorun çıkarsa gelin tekrardan ücretsiz bakarız dediler
Bengo gayesblog eğer İstanbul içiyseniz ben 2500 e bile bulmuştum uzak diye gidemedim Avrupa yakasındaydı
1kedi1bebe Bengo dr halil mesut. Googledan yorumlarına bakın çok tatlı bir adam bizimle 1.5 saat uğraştı sonrasında kontrole çağırfı 2 hafta sonra tekrar baktı. O zaman için medicalpark hastanesinden aldığımız fiyatın yarısıydı çok uygundu.
Nuryzcccc Bengo meltepede de Gülseren hoca var direkt perinatoloji uzmanı özel klinik ben subatta 3 bine gitmiştim şu an nedir bilmiyorum ama bayağı güzel ilgileniyor
Bengo Nuryzcccc tekrar ihtiyacım olursa kesinlikle düşünücem. Kız Maltepe’de de o kadar aradım aradım bulamadım şans işte
qusel Mihribangns ben 4 sene önce gittim ama bu hamileliğim içinde sordum 3700 kredikartina 3400 nakitte demişti. Bende Erbil çakar da çektirdim. 2700 kart 2500 nakit fiyatı.
Glnrskr Bengo Ben nasipse 6 ağustosta Pendik cihan tıp merkezinde yaptıracağım nasipse. Eltim iki doğumunda da orada yaptırdı. Şu an 2250 lira. Renkli ve cd li alabiliyorsun görüntüleri. Daha önce muayene içinde gittim oraya güveniyorum ☺️
-sum- Glnrskr merhaba hangi doktor yaptı detaylinizi orda hangi alanda uzman ? Memnun kaldınız mı biraz bahsedebilir misiniz
qusel Reyfer tabi ki olur ama ben kizimda CD de almıştım oyuzden bundada olsun isterdim ama güzel aydinlatiuor hem eşime hem bana tek tek anlattı vs oneririm kesinlikle