Glsm3434 Bengo maltepe tip merkezinde 1800 du martta arizaliydi ben gidemedim oraya şimdi sorun isterseniz
gayesblog Bengo Gebze Anadolu sağlık merkezi Zeki Şahinoğlu. İkili test yaptırdım çok çok iyiydi. Detaylı ultrasona da gideceğim mutlaka
1kedi1bebe Bengo dr halil mesut. Googledan yorumlarına bakın çok tatlı bir adam bizimle 1.5 saat uğraştı sonrasında kontrole çağırfı 2 hafta sonra tekrar baktı. O zaman için medicalpark hastanesinden aldığımız fiyatın yarısıydı çok uygundu.
Nuryzcccc Bengo meltepede de Gülseren hoca var direkt perinatoloji uzmanı özel klinik ben subatta 3 bine gitmiştim şu an nedir bilmiyorum ama bayağı güzel ilgileniyor
Bengo gayesblog pendikte Halil Mesut var ona yaptırdım inanılmazdı gerçekten her şeyi tek tek açıklayıp bir bir gösterdi cihazdan sanırım bebeğin yüzü aşırı netti ve bayağı uğraştı
nur1824 Pendik medipolde khayal ismayilov var çok iyi bir perinatolog biz ona gitmiştik. Tavsiye ederim.
Bengo qusel 3300 dün bayrama kadar indirim vardı 3000 e yaptırdık ama sonuna kadar değdi haketti parayı hatta sorun çıkarsa gelin tekrardan ücretsiz bakarız dediler
Bengo gayesblog eğer İstanbul içiyseniz ben 2500 e bile bulmuştum uzak diye gidemedim Avrupa yakasındaydı