PapatyaAaAaaa bende yazıyım mucizelerimi eşimde sperm sorunu vardı evlendigimizde aradan altı ay geçti doktora gittik senin cocugun olmaz önce aşılama o da tutmazsa tüp bebek yapılır dedi doktor eşim çok üzüldü tabi bnde ama sonra işe girdim bn araştırmalara başladım en iyi doktor falan özel hastane de calisiyodum hemşire olarak orda eşimi gösterdim testleri falan yapıldı doktor bir sürü ilaç e vitamini ginseng li bı takviye edici ürün falan verdi kontrol e istedi bir ay sonra kontrol e gittiğimizde daha çok yıkıldı sperm sayısı gittikçe düşmüştü neyse sonra lokman hekim diye bir aktar var ona gittim param yoktu cebimde adam bna bedavadan verdi ürünleri biz o ürünleri kullandık aradan bir ay geçmeden ilk oğlumun haberini aldım çok güzeldi hastanede yapmıştım testi eşim inanamamisti annesi babası ağlamıştı neyse oğlum doğdu qradan iki yıl geçti kimyasal gebelik yaşadım onu. Peşine 7ay sonra ikinci oğlumun haberini aldım ovulasyon testi kullanrak hamile kalmıştım ama şuan 3.ye hamileyim bu bna tam mucize oldu hamile kalmadan iki hafta önce doktora gittim polip polikistik enfeksiyon var sende dedi antibiyotik ve doğum kontrol hapı verdi Ümiti kesmiştim en azjnda iki ay kullanacaktım ilacı hatta bn kpss hazirlaniyodum seneye küçük oglaan 4olckti kreşe verr çalışırım dedim ama planladığımiz gibi olmadı beklediğim günde adet olmadım ilk defa gecikmistim normalde hep yumurtlama günümü takip ederim anlarim neyse kokulara karşı hassasiyet oluştu bnde şüphelendim ama umudum yoktu hem eşimin durumundan hemde kendi durumumdan gece yarısı test yaptım ve çift çizgi şok oldum uyuyamadım heycandan inşallah sağ salim kucağıma da alirim minigimi🤲🤲🥰🥰