Ayliz_bebek Fy2344 beni ilk gün ve 3 günü aramışlardı canım, donduruyoruz haberiniz olsun diye , Bide bende aşırı derece kötü olmuştum toplamadan sonra ohss oldum bayağı ağır atlattım 8 gün hastanede yatarak ama ben polikistik overim canım o yüzden.
Nergizos Fy2344 tek 1 tane embriyo olunca riske atmak istemedi Dr. Tutar tutmaz elimizde başka seçenekler de olsun diye havuz yapıyoruz canım. Bizim de kalbimiz öyle tatmin oldu. sonuçta oluşan 1 tane 3.gun embriyosu var başka yok
Ayliz_bebek Fy2344 Bende genetikli transfer oldum canım 2 denemem bu 4 adet gönderdik sadece 1 i sağlıklı geldi bu gün gün transferimin 6 günü transfer günü hariç hayırlısı hakkımızda
Fy2344 Ayliz_bebek ay canım senin çok gönderilmiş inşallah transferde de güzelce tutunur. Benim 1 tane gitti genetiğe inşallah sağlıklı gelir
mrp2023 Ayliz_bebek bişey sorucaktım eşiniz dna hasar testi yaptırmışmıydı doktor hiç böyle bi test istedimi sizden
Ayliz_bebek mrp2023 hayır canım 2 kez kimyasal hamilelik geçirdiğim icin biri kendiliğinden diğeri de tüp bebek o yüzden genetik test önerdi doktorumuz Dediğin testi hiç duymadım daha önce
Umuttayorulur Nergizos uygulamaya girmemiştim o yüzden yeni gördüm yorumu ☺️ 9-12 arasındaydı yumurtaların boyutu o yüzden ilaca devam etmemi söyledi doktor hem gonal f vuruluyorum hemde cetrotide. Cetrotide göbeğimi çok sertleştirdiği için aslında acıtmayan gonal f de acıtmaya başladı. Sana da yarın rabbim kolaylık versin yumurta toplama işleminde ☺️
Strawberry48 Fy2344 umarım sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz gebeyken ilgili testler yapıldı mı neden bir kayıp yaşandığını size açıkladılar mı :( kaybınız için başınız sağ olsun Allahım size sağlıklı sıhhatli evladınızı versin 🙏🏼