Esum48 Dkblz olabilir tam icerigini bilmiyprum hocam arastirdim fakat bir sey bulamadim elle tutulur. Haftaya raporumu alip milli egitime verirken soracagim
Dkblz Esum48 tatile den gelen kısımlar aktarılmıyor diye biliyorum ben hocam aktif çalışman gerekiyormuş
Cudana İnşallah şu izin uzatılır, cimer’e talep şeklinde yazdım ben bugün 1 seneye uzatılsın diye, bence toplu talep olursa zaten gündemde olduğu için bir şeyler değişebilir
Esum48 tugceavci ama ben 32.hafta raporunu bu hafta alcam okulun son haftasi ve seminer donemi icin. E seminer bitince benim iznim mi basliycak o zaman ? Bu rapor 37 ye kadar gecerli ama orasini pek anlayamadim. Dogumdan hemen sonra agustosta iznimin basliycagini biliyorum da
Okyanusolmak Amphitrite temmuz sonu Ağustos başı gözüküyor bakalim. 6 ay heyet raporunu nerden aliyorlar acaba? En azından ilk dönemi bu şekilde kapatabilirsem 🙄
Essidiey Edsn Amphitrite Benim de ekim sonu kasım başı görünüyor. 32’den sonra çalışabilir raporu alıp Ekim başına kadar çalışmayı düşünüyorum. Böylece doğum sonrası izinleriyle birlikte birinci dönemi kapatıyorum. İkinci dönem rapor alabilirsem rapor, alamazsam ücretsiz izin. İlk 1 yıl kesinlikle kendim bakmak istiyorum. Sonrasına bakıcaz 🥹
ggmom Essidiey ben de aynı sız n gibi düşünüyorum benim de 17+5 sezeryan olacağım için aynı zamanlara denk geliyor heyetle 2. Dönemi gecistirirz hocam😁
Esum48 Dkblz tamam hocam. Doktordan simdi ciktim. 32.haftam arife gunune denk geliyormus. Ancak bayramdan sonra giderim milli egitime
Esum48 Dkblz hocam ben bugün milli egitime gittim raporu teslim etmeye. Yaz tatili oldugu icin komple aktarilmiyormus. Bizim resmi tatil 1 temmuzda basliyormus. Ben raporu 21 haziranda aldim 21 haziranla 1 temmuz arasini aktarabilirmisim. Bir de tahmini dogum 9 agustos gozukuyor. 9 agustostan once dogum yaparsam o aradaki farki aktarabiliyormusum. Ornegin 1 agustosta dogum yaptim o aradaki 8 gunu aktarabiliyormusum. Durumlar boyleymis malesef