Newmom1234 Esum48 hocam ben de yeni görüyorum seminer haftası gitmek istemediğim için çalışamaz raporu aldım doğum öncesi iznimden bi hafta kullanabilmiş oldum yani
Esum48 Newmom1234 sizin dogum oncesi izin komple yanmis oz aman hocam. Sadece planlanan dogum tarihinden once dogum yaparsaniz planlanan dogum tarihiyle aradaki gun kadar aktarabilirsiniz
Esum48 Newmom1234 ben okul kapandi diye almiycaktim. Ama seminer doneminde gitcem madem alayim ordan 1 hafta aktaririm diye calisabilir aldim. 21 haziranda aldim calsiir raporu 1 temmuza kadar olan sureyi aktarcam
Flanoz Doğum sonrası kolay kolay heyet raporu verilmiyor arkadaşlar. Hiçbir doktor böyle bir şeyi göze almaz. Doğum öncesi riskli gebelik vs sebeplerinden olabilir ama sonrası için 40 günlük hakkınızı kullanabilirsiniz.
Umutmirzainci Esum48 katıldım ama kontrol günüme daha var diye doktorum geldiğinde veririm dedi 🤦🏻♀️ almadım yani
Esum48 Umutmirzainci benim 32.hafta da bayrama denk geldi memleketteydim gidemedim. Doktor bayram bitiminde geldiginde de veririm sorun olmaz dedi. Ama orda 32.hafta raporu olarak degil 33.hafta raporu olarak yaziyor. Milli egitime goturdugumde de o raporu aldigim tarihi baz aldiklarini soyledi. Keske bayramda gidip alsaymisim en azindan 2 hafta aktarirdim. Simdi 1 hafta aktarabilcem ancak. Hic rapor almayinca nasil olur bilmiyorum
Umutmirzainci Esum48 aaa bu kötüymüş gerçekten ama o da bana 32yazarız dedi Ee o da temmuza denk geliyor çok anlamı yok
Esum48 Umutmirzainci 1 temmuzdan sonrasi aktarilmiyor dedi milli egitim. Resmi tatilimiz basladigi icin
Dkblz Esum48 Eylül 28 gibi 1 hafta aktarmış oluyorum sadece heralde o da zaten seminer haftasına denk geliyor