Betren Pinaargunes bu arada arastirdim lavanta yapilabiliyormus cok sacma ama altıma kaçırmaktan cok korkan bi insanim oda içimi rahatlatti🤭
Pinaargunes Betren yaa çok tatlısınıız😂 Hiç korkmayın hastane işlerinde bu tarz şeyler olabilir insanlik hali ya olur olur siz takmayın yaparsaniz da yapin gitsin umrunuzda olmasın 😊😂
Betren Pinaargunes ah keşke rahat biri olabilsek ya 🤭 sizde öyle bugun cok onemli bir de siz guzellestirdiniz 🤍
Pinaargunes Betren yaa güzelleştiyse ne mutlu bana çok sevindim , sizi beklemedeyim dualarim da sizinle 🌸😍😊
Betren Pinaargunes pinaar korkmanj gerektirecek hic bisey yok şunu gördüm ki biz kadınlar cidden cok gucluyuuuz❤
Betren Pinaargunes guzeldii hic korkma o iğneden felan hissetmiyorsun belinden olduğunda bide ben sonrayı ameliyat hanede takılmasın istedim çıkartırken zaten hiç bisey hissetmiyorsun gayet rahat geçti 😇 pozitif dogum hikayemi yazicam ❤
Pinaargunes Betren ayy canim benim çok sevindim inşallah benimde çok güzel bu muymus korktuğum yaa diyebilceğim bi ameliyatim olur , mutlaka bekliyorum doğum hikayeni, bebişini sağlıcakla büyüt canım benim😊😍🌸🌸
Betren Amiin Rabbim hepimize rahat bi doğum nasip etsin bebislerimizi alalim cok guzel bi duygu❤ @Pinaargunes