Cloudtg busrax_ hastanelerde tıbbı genetik bölümü var oraya başvurursan daha net bilgi alırsın ben yaptırmıştım ve kanda pıhtılaşma çıktı
E6366 busrax_ bende 3 nisanda oldum kürtajı inş kısa sürede sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🏼
Dilarac Boncuk3434 Allah kucağınızı doldursun inşallah hemen kalan insan çok duydum vücut çok acık cünkğ hamileliğe 😊
Mlkyl Elif-ada- çok geçmiş olsun bende kasımda kürtaj oldum sizin regleriniz düzenli mi kürtajınızın nedeni neydi
Elif-ada- Mlkyl Sağolun sizede geçmiş olsun Reglim düzenli ancak dongum çok kısa 23/25 gün arası kalbi durmuştu 9+5 te
Elif-ada- Mlkyl Bu ay hayıt tohumunu başladım adetle birlikte demleyip suyunu içiyorum inşallah işe yarar ama şunu farkettim adetim fazla gelmezdi sokuyo temizliyo yani deneyin sizde isterseniz bir zararı yok
Mlkyl Elif-ada- bende 3 aydır hacamat yaptırıyorum yumurtlama düzenim bozuldu famara ya başladık bu ay hayırlısı olur hepimiz için inşallah
noble1 15 ay oldu. ilk adetten sonra hiç korunmadık ama malesef gebelik elde edemiyoruz. Ocaktan beri 3ay klomen kullandım olmadı, bu ay da femara denedim yine nagatif 🫠
NurdanS busrax_ inşallah ben bir de umreden gelen adem elması yaptım yedim .inanmak önemli tabiki birde kafayı serbest bırakmak lazım.hamile kalcam diye düşünerek zamanınızı harcamayın anı yaşayıp yolunda bulunun lütfen.