busrax_ Kızlar ben iki ay önce kürtaj oldum. Kürtajdan kısa süre sonra tekrar hamilelik yaşayan var mı
Mlkyl busrax_ ben kasımda kürtaj oldum 1 ay korundum sadece ama hala gebelik yok ilaç tedavisine başladık bu ay
_Rojbin_ busrax_ evt cnm kurdajdan sonra iki ay gectimi dusunursen sıkıntı olmaz allhin izniyle sadece kendini haxir hissetmen önemli bedenen
Cloudtg 3 ay sonrasında kaldım canm ama bu süreçte pıhtılaşmadan b12 ye kadar baktırdım kan testlerini ihmal etme🩶
NurdanS Eylüde kürtaj oldum martta hamile kaldım çok şükür .dedilerki düşüğün bacağı içerde kalır dediler .bende çok korkmuştum çok şükür.
Cloudtg busrax_ hastanelerde tıbbı genetik bölümü var oraya başvurursan daha net bilgi alırsın ben yaptırmıştım ve kanda pıhtılaşma çıktı
NurdanS busrax_ inşallah ben bir de umreden gelen adem elması yaptım yedim .inanmak önemli tabiki birde kafayı serbest bırakmak lazım.hamile kalcam diye düşünerek zamanınızı harcamayın anı yaşayıp yolunda bulunun lütfen.
Aleve Tam 7 ay sonra kaldım şuan 29+2 💙 Bu arada doktorum ilk adet gördükten sonra çocuk istiyorsan korunmana gerek yok demişti ve ben korunmadim ama kalamadim 7.ayda kaldım ovulasyon testyle
Kubratyfur busrax_ ben kürtajdan sonra korunmadım adet görmeden hamile kaldım şuan 23 haftalık olduk ekstra oksapar iğne kullanıyorum her gun
Mlkyl Elif-ada- çok geçmiş olsun bende kasımda kürtaj oldum sizin regleriniz düzenli mi kürtajınızın nedeni neydi
Cimenn1223 busrax_ kürtajin 5.ayinda hamile.kaldm bile bile takipli birsey degildi akışına bıraktık dikkat etmedik 5.ayda hamile oldgmu öğrendm