Yelizmurat Merdivenlerden asaga iniodum son 3 basamak vardi ayagim kaydi ve popomun ustune kayarak dustum yere. Sol kolumu carpmisim agriyo suanda oturuyorum bi kac saat sora doktorda randevum var ama cok korkuyorum bebegime bise olurmu diye 😔
Figennn Yelizmurat İnşallah birşey yoktur cAnım🤲🏻 Kaç haftalıksın, doktordan gelince yaz buraya merak edirim♥️
Yagmur9833 Yelizmurat bende bayilip düştüm geçen hafta baya boynum bacağim incinmisti doktora gtmistim hemen bisey yoktu cok sukur ters bir kanama yada akintin olmadiysa korkma canim bisey olmaz Allahin izniyle
SevgibiR Yelizmurat ayy Allahm geçmis olsun inşallah olmaz bişi ya korkma bide hamilelere merdiven inip çıkıp diyorlar kötü olmuş
Figennn Yelizmurat Hareketlerini hissediyomusun canım? Kanama yok dimi. Rabbimin izni ile birşey olmaz inşallah🧿
aysecakir Yelizmurat canım ben de 30. Haftamda çok kötü dizlerimin üzerine düşmüştüm. Doktoruma sorduğumda bebeğin en güvenli olduğu yer anne karnı demişti, içini ferah tut bir şey olmamıştır inşallah 🤲🏻
Sevdaliza Canım bende banyoda düştüm sağ kolun hep ağrıdı doktoru aradım yarım saat sonra kanama yoksa korkma dedi bide kanama var ise pembe renkse yine korkma kırmızı ise direkt doktora bildir
Sevdaliza Yelizmurat benim dün kanamam geldi dünden beri hastanedeyim bugün ultrasonla tekrar baktı içerde kolunu bacağını sallayıp takla atıyo sıpa sonrada yatışa geçti galiba yoruldu 😂en güvenli yeri orası bişey olsa şuan bizim deli takla atmazdı
Yelizmurat aysecakir evettt var canim ve ben cok huzursuzum ama su bi kac saat gecsede doktora gitsem iyi oldugunu duysam rahatlicam 😳
Yelizmurat Sevdaliza hayirdir canim kanaman neden geldi? Oy yerimm yaa oyle guzel bi duyguki icerde hareketlerini hissetmek
Yagmur9833 Yelizmurat cok sagol ya benim tansiyonum sürekli düsüyor ondan pek ayakta dolanmiyorum bile disari hic cikamiyorum ortalik yerde bayilmiyim diye