blkesr10 babyiscoming_ bana her gittiğimde lh, e2 ve progesteron bakıyorlar da . Bugün de e2 im 8 bin küsür çıktı
Nergizos babyiscoming_ canım bugün 14 ve 13 vardı öyle hatırlıyorum. Yavaş büyüyor benimkiler. Evet aynı zamana denk geliyor Seninkiler dondurulacak mı bilgin var mi
babyiscoming_ Nergizos benimde cuma günü kontrolde 12.5 mm dedi gonal-f başladım ek olarak günde 75mg
babyiscoming_ Nergizos doktorum taze transfere daha sıcak bakıyormuş o yüzden taze transfer olacağım inşallah yumurta topladıktan 5 gün sonraya transfer planladı hocam cuma toplanırsa 12sinde transfer yaparız dedi perşembe toplanırsa 11 inde
Nergizos babyiscoming_ 3 iğne dediğin hangileri canım. Biri gonal f diğeri catlamama iğnesi. 3.su hangisi acaba? Benim 2 ignem var
babyiscoming_ Nergizos Fostimon 150 ile başladım canım doktor ek olarak gonal-f 75 başlattı günlük, bir de yumurta çatlamaması için oxotide vuruluyorum
Nergizos blkesr10 yok anladım canim. Taze transferi bu kadar yuksekken yapmıyorlar demek istedim. İllaki düşmesini bekliyorlar öbür adete vs
blkesr10 Nergizos yok zaten tedavinin başında da dondurulmuş yapılacak dedi hoca çok yumurtam var çünkü en az 20 saydı o yüzden rahim dinlendirme yapılcak. Salıda yumurta toplamam var . Bugün e2 ye bakmışlarda çok yüksek geldi o yüzden bi sorayım dedim
Nergizos babyiscoming_ ay hadi İnşallah canım hayırlısıyla. Fostimon u ilk defa duydum. Hiç kullanmadım bugune kadar. Her drun farklı tedavi şekli var işte