babyiscoming_ blkesr10 sağol canım içimi rahatlattın vallahi günde 3 iğne vuruluyorum yumurtamın kendi kendine çatlamasından korktum🤣
Nergizos babyiscoming_ 3 iğne dediğin hangileri canım. Biri gonal f diğeri catlamama iğnesi. 3.su hangisi acaba? Benim 2 ignem var
babyiscoming_ blkesr10 iğne verdi oxotide kullanıyorum 2 gündür çatlamaması için ama evham yaptım galiba
babyiscoming_ blkesr10 salı kontrolüm var karar verilecek canım perşembe yada cuma toplanacak inşallah
Nergizos babyiscoming_ benim de salı kontrolüm var. Büyük bir ihtimalle persmebe toplarız dedi. 4 yumurta görünüyor şimdilik
babyiscoming_ blkesr10 bir de doktor bana akşam 6 ve 8 arası vurulmaya dikkat et dedi hepsi için. Bende genelde 7 gibi vuruluyorum ama bugün dışarda olduğumuz için 8.30 da vuruldum bir sıkıntı olur mu sence
blkesr10 babyiscoming_ yok olmaz bende sabah vuruluyorum 10 da Geçenlerde kontrolum vardı o saatlerde o yüzden 11 de vurdular bir şey olmaz dedi içini ferah tut yinede özen göster sen
babyiscoming_ blkesr10 güzel haberlerle gel inşallah😍 güzel güzel sağlık bol bol embriyolarımız olsun amin😌
cansugunes0210 babyiscoming_ ben ismini hatırlamıyorum da benimki de ona benzer bişeydi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah