Mira34 SuSerkan Canımmm içini ferah tut Allah'ın izniyle değerin coook güzel artacak sakın stres yapma bebeğini olumsuz etkiler ♥ ve sonucunda mutlaka haberdar et bizi 💋💋
SuSerkan [bilinmeyen] bi iki saat sonra hastanede olacağım önce öğleden sonra size de haber veririm çok heyecanlıyım ❤❤❤☺☺Desteğiniz için teşekkür ederim 🙏
SuSerkan [bilinmeyen] kesinlikle eşime diyemedim henüz tam netleşsin istiyorum nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorum 🙈❤❤
SuSerkan [bilinmeyen] bende akşam kahve içelim dedim saçma bi şekilde 😂😂sanki hiç içmiyormuşuz gibi 😁😁 ne dediğimi yada diyeceğimi bilmiyorum resmen bi güzel sonuç çıksın da bakıcaz ☺☺☺
SuSerkan [bilinmeyen] ve evetttt 🙏🙏🙏 çok şükür 280 lere yükselmiş çok iyi gidiyor bir hafta sonra belirleyeceğim bir doktora gitmeye başlayacağım 🙈 çok mutluyum ya eşime de söyledim oda çok mutlu ne güzel ki bu his çok şükür 🙏🙏❤
Mira34 SuSerkan Oyyy kuzummmm yaaaa coook güzel artmış maşAllahhh😍😍😍 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet harika bir duygu 🙈🙈💋💋 Ama iki gündür çok şiddetli mide bulantım okuyor bütün yemeklerden tiksiniyorum böyle aç aç dolanıyorum etrafta 😐😐
SuSerkan [bilinmeyen] inşallah canım benim gerçekten mükemmel bi duygu 🙏 teşekkür ederim desteğiniz için ❤
SuSerkan Mira34 ah bende öyle bi durum yok ne kadarlıksın ki ben öyle olmiyim ya kıyamam çok zor olur enerjin de azalıyordur . Çok teşekkür ederim bu arada 🙏 inşallah kucağımızda da göreceğiz 😌😌
Mira34 SuSerkan Kuzu ilk başlarda bende de yoktu 6+0 haftalığız 2 gündür çok şiddetli midem bulanıyor ama daha önce yoktu hatta ben de çok sevinmiştim dedim ne güzel mide bulantım olmuyor ama şimdi mutfağa dahi giremiyorum yemek kokuları öyle bir kötü geliyor ki ve tabi ki enerjim düşüyor kafamı yerden kaldıramıyorum umarım senin bulantıların olmaz 🙏🙏🙏♥
Hemsireanne35 SuSerkan hayırlı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊 bizde 18 haftalık olduk bugün çınarlı hastanesinde aslı hanıma gidiyoruz. Memnunuz doktorumuzdan 😊 tahlillerimiz de hızlı çıkıyor telefonla duruma göre ilaç yazıp veriyorlar ya da bilgi veriyorlar 😊
SuSerkan Hemsireanne35 teşekkür ederim güzelmiş ☺ Umarım bende kendimce en rahat olabileceğim bir doktor bulurum güzel dilekleriniz hepimize nasip olsun inşallah 🙏🙏
SuSerkan Mira34 kıyamam ya dilerim kısa bir dönem de sonlanır birazcık bebişlerimiz için katlanacağız ne yapalım artık , dediğin gibi umarım bende olmaz ☺🙏
guldenyelkenkayali Peki sevgili anneler Karataş hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz.bildiğiniz bir doktor var mı ve muayene, doğum ücretleri nedir?
Mira34 SuSerkan Sağ ol kuzu yaa🤕 Tabi ki katlanacaz sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil bulantılar, yorgunluk, kasık ve bel ağrısı, baş dönmeleri 😅😅♥♥
SuSerkan Mira34 sayma sayma tamam dur 😳 gözü korkuyor insanın böyle söyleyince hepimize kolay gelsin vallahi ❤
SuSerkan Mira34 göz Korkutan hamiş seni ❤😂 şaka bi yana gerçekten zor ama garip bir şekilde de keyifli 😌😌
Mira34 SuSerkan 😂😂 Kuzu walla mide bulantısından keyfini çıkaramıyorum mutfağım ve buz dolabı gözümde kararmış aama umurım senin hamileliğin cooık güzel ve coook rahat geçer 😘😘😘