SuSerkan İzmir’de yeni hamiş olanlar tanışalım ❤ Kaç haftalığım bilmiyorum dün akşam öğrendim yarın kontrole gitmeyi planlıyorum tavsiyelerinizi merakla bekliyorum 🙏
Senem06 SuSerkan hayırlı olsun bizde İzmir’den 15 hafta ile aranızdayız Egepol Bülent hocaya gidiyorum doktorumdan çok memnunum fakat hastane beş para etmez zaten devlet hastanesinden bir farkı yok 😏 sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Hemsireanne35 SuSerkan hayırlı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊 bizde 18 haftalık olduk bugün çınarlı hastanesinde aslı hanıma gidiyoruz. Memnunuz doktorumuzdan 😊 tahlillerimiz de hızlı çıkıyor telefonla duruma göre ilaç yazıp veriyorlar ya da bilgi veriyorlar 😊
SuSerkan Mira34 bende inşallah bugün gidip öğreneceğim ne kadarlık olduğumu ☺ İrtibatta olalım hep beraber aynı zaman anneleri olarak 😍
SuSerkan Mira34 [bilinmeyen] süpermiş Doğum ücreti ne kadar acaba 🙄 umarım bi an önce sağlıklı kucağımıza almak nasip olur 🙏
SuSerkan Ya herşey bi yana da doktorla rahat bir iletişim bu dönemde mükemmel bi destek olur o yüzden tavsiyen çok değerli hemen araştıracağım ☺☺☺
SuSerkan Senem06 hoşgeldin canım ❤ İnşallah sağlıklı bebişlerimizin gelişimlerini tartışıyor oluruz ileride 🙏🙏
SuSerkan [bilinmeyen] harika olur ☺ Öğrendiğinde bilgilendirirsen de çok mutlu oluruz . Bir de muayene ücretleri nedir hiç bilmiyorum ben 😀 yani pahalıya ne kadar diyorsunuz uyguna ne kadar bununla alakalı da birşeyler söyleyebilirsen ön bi bilgim olur 🙏
Mira34 [bilinmeyen] Canım benim çok teşekkür ederim mete beyi çok duydum kordon tıp merkeziydi galiba yanlış hatırlamıyosam.. Hamileliğini ilk ilke tıp merkezinde öğrendim orada Osman beye gidiyorum şuanda ama doktor arayışlarımda devam ediyor. Ahmet beyi de araştıracağım 🌹 Son olarak 2 şubata randevumuz var Osman beye ondan sonra da ya metre beyle yolumuza devam edecez yada Ahmet beyle açıklayıcı yorumların için teşekkür ederim kuzu♥💋💋
SuSerkan Mira34 kan tahlili yapıldı ultrasonda görülmeyecek kadar küçük değerim de çok yüksek değil yarın tekrarlanılacak kan tahlili 🙄 umarım iyi bir yükselme olur 🙏🙏 çok merak ediyorum yaaa
Mira34 SuSerkan Sitres yapma sakın bol bol dinlen dinlendikçe daha çabuk yerleşiyor bebek ben de öğrendiğimde hiç iş yapmadım sadece yemek yaptım ortalığı yopladım ve lavabo ihitiyacım dışında hiç kalkmadım uzandım ayaaklarımın atına yastık koydum inan yeni yeni yapıyorum günlük ev işlerini onu da yarım saat uzanıp yarım saat devam ediyorum yormadan ♥ Peki kuzu en son değerin kaç çıkmıştı??
Kery SuSerkan adet tarihin ne kadar geçti canım ? Benimde öğrendiğim ilk değer düşüktü 1 hafta sonra anca görebildik keseyi. Biraz zaman ihtiyacın var sadece😊
Ceren35 Selam kizlar bende 7+6 yin egepole gökalp beye gidiyorum cok tesaduf oldu ama cok memnunum diger doktorlardan ozellikle bulent beyden de herkes cok memnun egepolde yeni yil itibariyle sogum her sey dahil 2500 tl olmus bilgim bu yönde cinarlida da 3500 diye duydum 4000 bin de duydum ama 3 bucuktan az degil. Saglikli bebisler hepimize ❣
Alinmavi Hanimlar Tinaztepe dogum fiyati ocak ayi itibariyle normal dogum 3500 tl, sezeryan 4200 tl. Oda susleme, fotografci, lohusa serbeti ikrami dahil bu ucretlere.