iremsevinc tardis eren hoca 12.haftadan sonra ikili tarama dan sonra dosya acıyor yani canım 14 haftaya kadar illa randevu bulursun merak etme 🥰
Aysenuer İbrâhim eren hoca her şekilde kabul eder randevu yok diyip gittiğinizde kaşeli kağıt verip randevu aldırıyor ama en son muayene sırası size gelir
tardis Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için. Enzar hocaya gebelik öncesi genel kontrol amaçlı gitmiştim. Ama muayene süresi çok az olduğu için Çomü’ye yöneldik daha çok. İbrahim Eren hocaya dediğiniz gibi randevusuz en son muayane olmak için gideceğim. Kritik süreç geçmeden bebekle ilgili bilgi almak istiyorum da çok sağolun
tardis iremsevinc İrem hanım merhaba, bilginiz vardır diye bir şey daha sorabilir miyim sonradan aklıma geldi de. Eren hoca eşimizi de içeri alıyor mu acaba, devlet hastanesinde içeriye almamışlardı da ultrasonu görememişti eşim, o yüzden merak ettim?
iremsevinc tardis alıyor alıyor hatta bazen görüyorum anneni kocanı aynı anda bile alıyor görüyorum bazen sorun cıkarmıo ne kadar üni hastanesi de olsa devlete bağlı sonuçta para ödüyoruz