Hasret18ayaz Kızlar bende beta artışı son verdiğimde az olmuştu Beta 13.9 2.beta 33.94 Beta 46.98 Dua edin inşallah saglkli gebeliktir
_Feslegennn__34 Ebaki başka test var ama cikmaz diye yapmıyorum bunu dün yapmıştım sankı silik gibi bide adete 10 gün kala sadede ¾ damla lekelenme gördüm daha da görmedim uzayan şeşfaf akıntı başladı gebelık olma ihtımalı olabilir mı ki 🥺
Ebaki _Feslegennn__34 o zaman yumurtlaman olmuş cnm adete on gün kala biraz daha bekle bakalım ne olck
Minikkelebegim13 brcnbrcn3 Kızlar pozitif çıktıı doğru sonuç mudur acaba? İnnovita gebelik testi vardı elimde şimdi yaptım hemen çift çıktı bat yarın. Kullanan var mı bu testten aranızda?
MrvBK Minikkelebegim13 Eee bildiğin bebiş var burdaa. Hayırlı olsun kuzumm. Kan verip kesinleştirme zamanın geldi. Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻
Ebaki Minikkelebegim13 baya baya var bebişin cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲 hepimize dua et bnde hamileyim ama tehlikeli biraz galiba
Minikkelebegim13 Ebaki İnşallah canım benim ❤️ Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
brcnbrcn3 Hatice_11 geri gitti belirtilerim ya 😂 yarın sabah tekrar yapıcam olmadıysa gelecekse de gelsin artık regl de yolumuza bakalım 😁
Dilara9734 Bir_nazenin01 hayırlı olsun testler yok göstere bilir ama var diye göstermez ve hafiften çizgi var daha yeni bir gebelik yüksek ihtimalle hamilesiniz kan değerinize göre googledan aratırsın ♥️
Hatice_11 brcnbrcn3 Ayy evet ya hala lekem devam ediyor bel ağrım ve göğüs hassasiyetim dışında bir bilirtim de yok dün gece midem bulandı. O kdr negatif gördüm ki yedigime bağlıyorum 😄 bu gunde gelmezse akşama doğru test yapacağım 🌸
Buseemm brcnbrcn3 yok cnm sikimti dehil userinden bi senden fazla oldu geçeli alistim olmamasina da alistim . Akisina biraktim sadece rabbim nasip ederse olur etmezse de yine kendinin bildigi birşey