Minikkelebegim13 Glsm-ktl1 bende de pembe lekelenme oldu 3 damla kadar falan 6gün öncesinde. iki gündürde günde bir kere olmak üzere beyazımsı akıntı gördüm çamaşırımda , bir haftadırda göğüs hassasiyetim var Yarın bat günüm inşallah güzel haberler alırız🙏🏻
Minikkelebegim13 Ummu__Meryem bende de pembe lekelenme oldu 3 damla kadar falan 6gün öncesinde. iki gündürde günde bir kere olmak üzere beyazımsı akıntı gördüm çamaşırımda , bir haftadırda göğüs hassasiyetim var Yarın bat günüm inşallah güzel haberler alırız🙏🏻
Asiye17 Ummu__Meryem Batı bilmiyorum malesef beta 500 çıktı geçen hafta çarşamba ondan sonra da hiç kan vermedim aile hekimi çok erken davrandığımı söyledi yani şuan kaç haftalık onu bile bilmiyorum
_Mother_ Asiye17 yumurtlama tarihinizi biliyormusunuz benimde sat 29 Nisan dı dün hamile olduğumu öğrendim ama 22 Mayıs’ta yumurtlama oldu 24 ünde tek birlikte olduk dün betam 48.54 çıktı normalde adet tarihim 28 Mayıs iken yumurtlama geç olduğu için 8 Hazirana attı
Asiye17 _Mother_ Bilmiyorum malesef sadece dediğim gibi en son 28 Nisan regl oldum ondan sonra ne zaman yumurtlama oldu vs hiç hatırlayamıyorum. Gecikme yaşayınca direk test yaptım 2 çizgi çıkınca aile hekimine gidip kan verdim betam da 500 çıktı.
brcnbrcn3 Hatice_11 benim dünden itibaren adet başlaması gerekiyordu sabah test yaptım negatif canım. Şimdi de karnım ağrımaya başladı regl ağrısına benziyor gelecek muhtemelen. 🤗
Hatice_11 Buseemm regl gününde leke geldi mi peki . Bende rgla 5 gün kala kahve rengi leke geldi bu gün gecikmemin 2. Günü rengini kontrol etmek için pet takıyorum hala kahve rengi lekem devam ediyor . Kasık ağrım da arada bı oluyor geciyor . Bel ve göğüs ağrım var 🌸
brcnbrcn3 Buseemm çok tebrik ederim bahtı güzel olsun 🙏🏼 bende yok lekelenme ama arkadaşa anlattım. Benim reglm başlayacak gibi zaten sabah test yaptım negatif çıktı şimdiye çıkardı olsa sanırım 😒
Sevgi2023 Bat 6-7haziran çubuk fest yapdim varla yok arasinda bişey cikti yarin sabah baska marka test yapicam erken gebelik testi maalesef bulamiyorum yasadiç ulkede🥺bekliyorum sabirsizlikla
_Feslegennn__34 brcnbrcn3 brcnbrcn3 benim de bat 3 ama hala adet olmadım olucak gibide değilim gögüslerım aşiri şiştı ve çok hassaslaştı hiç dokunamıyorum kolum deyse ağrıyor sol kasıgım çok ağrıyor bu ay Klomen kullandım yumurta 22 mm olmuştu ama çatlatma igresı bulamadığımız için iğne olamadım ve ¾ günü değerlendirdık test yapıyorum sankı siliklık var gibi ama tamam anlamadım ve akıntım var iki gündür 🥺 Testle böyle
_Feslegennn__34 Ebaki başka test var ama cikmaz diye yapmıyorum bunu dün yapmıştım sankı silik gibi bide adete 10 gün kala sadede ¾ damla lekelenme gördüm daha da görmedim uzayan şeşfaf akıntı başladı gebelık olma ihtımalı olabilir mı ki 🥺