hepoyleolurzaten__ Badeseyma38 25 hafta çift yumurta ikizleri Bacak ağrısı ve dışarıya çıktığım zaman karnım çok sertlesiyo onun haricinde bı sıkıntı yok
Mugey 22+1 den merhaba🙋 çok şükür iyi gidiyor hareketlerim biraz kısıtlanmaya başladı ama sorun değil. Sizin nasıl gidiyor?
Funda54 dilara35aknn geçmiş olsun doğum olacak mı peki ne diyor doktorlar yoksa ilaç falan mı veriyorlar
dilara35aknn Funda54 sancıyı durdurmaya calsıyorlar doğum olmasın diye ilaç tedavisi serum herseye rağmen devam ederse doğum dediler 😩🤦🏼♀️
kivircikanne95 Kızlar ben tüp bebekle hamileyim ikizlere. Çift embriyo 😊 ve daha çok yeni merak ediyorum sizin haftalarınız ilerlemiş sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 kaç kilo aldınız? Ben zaten kiloluyum biraz korku bastı beni 🙈
Leyliya kivircikanne95 merhaba bende kilolu hamile kaldım ve çok korkuyordum kilo almaktan şuan 18+3 olduk ve 1 kilo almışım
Aygulalakbar_24 Ben 6+2 hamileyim ikiz keseler gorduk amma kalp atisini dinlememisim, amma bulantilarim artmis bu haftalarda normalmi?
Mrvylmz61 33+6 yım hayatıma nefes almadan devam etmeye çalışıyorum😑😑😑 erken zamanlarda durumunuzdan şikayet etmeyin asıl zorluk 30 dan sonra başlıyor
Ezopi Badeseyma38 32nci haftadan selamlar buralar zorlayıcı tüm gün evdeyim dışarı çıkarsam en fazla yarım saat yürüyebiliyorum nefes almak zor ama olsun 37 ye bi gelelim yeter 🥰