EsranurB Hilalikooo bi aralar bende böyleydim zaman geçmiyor sanıyordum şimdi 27+2 olduk şuan hiç geçmiyor😂
1Gurbetcicegi Hilalikooo yaa biz aynıyız galiba sat kaç sizin benim 23 Nisan Cuma günü gittim keseyi gördüm bende iki hafta sonra tekrar gel dedi 🥰🌸
Minisinyolculugu123 Hilalikooo bende bugün 5 haftalık olduğumu öğrendim keseyi gördük ama kalp atışı için ayın 12-13nde gel dedi doktorum bekliyorum bende sağlıklı olsun da inşallah
Yeniyeniden sutlukahve_ sizdeki bebegi görmediniz bende bugün gittim 5+1 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı bebek görmek icin
sutlukahve_ Hilalikooo bende perşembe gördüm 10 gün sonra çağırdı inşallah bebisleri gorururuz sağlıkla.🌸
EsranurB Hilalikooo öyle valla Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤍
Ozlm7 Yeniyeniden benim de bugün 5+1 ama daha gitmedim doktora sadece betaya baktırdım 4+3 iken 1039 çıkmıştı doktora pazartesi gidicem ama çok merak ediyorum acaba çıkacak mı kese vs
sutlukahve_ Yeniyeniden evet bende bebegi görmedim sadece keseyi gördük 10 gün sonra gel bebeğe kalp atışına bakalım dedi doktor inşallah görürüz ikimiz de🌸
Umutaren sutlukahve_ bana da 10 gün sonra gel dedi bebek yoktu sonra bebişi gördük kalp atışını da duyduk şimdi 32 haftaligiz şükür 38 de kavuşuyoruz 🙏
sutlukahve_ Yeniyeniden bende de aynı endişe var bi kaybım var bide böyle dusunmemin sebebi biraz da ondan ama inşallah sağlıkla duyarız 🤲🏻
Yeniyeniden sutlukahve_ benimde aynı kalp atışını alamamistim allahim ınsallah duyarız saglicakla kucagimiza aliriz