gokceekus17 beyazkalp 36+5 ten selamlar 😍 kızımızın keyfi ne zaman isterse o zamanı bekliyoruz ☺️🌸 bugün hastane çantamızı tamamlayacağız. Odası her şeyi hazır çok şükür. Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşallah 🤲🏻🌸
Miniktosbaa beyazkalp benimde 4 gebeliğim 34 haftalığız haziran sonu temmuz başı gibi bekliyoruz bakalım 🤗hastane çantamız çoktan hazır ağrılar dışında sorun yok 🥴
Tugce_12 beyazkalp Hazırlıklar tamam bebişi bekliyoruz 4′nde 40.haftama giriyorum bende o hafta gelir heralde bekliyoruz heyecanla 🙈
ozgeerkan73 beyazkalp inşallah canım bütün annelerimiz bebislerine sağlıklı bir şekilde kavuşur inşallah
Nergiz7 beyazkalp 36+0 çantamı hazırladım. Bebeğimin pozisyonu tersmiş, sezaryen olma ihtimalim var yani.. bacak krampları ve mide yanmalarından o kadar çok yoruldum ki bir an önce doğurmak istiyorum 🥹🥲
Lenay223 Gizemkmc benide 7 de çağırdılar sağolun sizinde Allah yardımcıniz olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🌸🥰
Busus beyazkalp 37+2 benim ki gelcek gibi durmuyor ne sancim var ne ağrım var arada belim agriyo o da geciyo sanırım 40. Haftayı bekliyo benim kiz
Zeyasln beyazkalp 36+5 pazartesi 37 olacak inşallah artık gün verirler 2.bebeğim İlki sezeryan 36 haftalık doğmuştu bu paşanın keyfi yerinde 😅
Gizemkmc beyazkalp bana 39 dan önce olduğu için riski atmamak amaçlı ciğer geliştirici iğne yaptı dün sana böyle bir çözüm sundu mu canım doktorun