beyazkalp Gizemkmc Allah sağ salim kavuştursun balım benim de tam 37 haftalıkken alacak doktorum küvezde kalmasından korkuyorum 🥺
Gizemkmc beyazkalp bana 39 dan önce olduğu için riski atmamak amaçlı ciğer geliştirici iğne yaptı dün sana böyle bir çözüm sundu mu canım doktorun
beyazkalp 1anne3bebe eski ameliyat yerim çok incelmil bebek oraya çok baskı yapıyor bu yüzden sancılarım oluyor doktorum riske atmak istemedi bu yüzden alacak canım
YeniGelinMeselesi Babycome123321 bende öyle diyordum 4 haftalık öğrendim zaman geçmek bilmiyordu ama emin ol şuan hayret içinde bekliyorum aşşşırı hızlı geçti zaman resmen sana da öyle gelicek ileride bakınca 😌😅
Kubradagdevren YeniGelinMeselesi o kadar haklısın ki bende 5 haftalıkken öğrendim 9 ay nasıl geçecek diyordum göz açıp kapayıncaya geçti gitti 🥹🥹🥹
beyazkalp YeniGelinMeselesi ayyy maşallah kız sana bana doktorum ayakta çok kalma iş yapma dediği için günlük rutin işleri bile zor yapıyorum bebek eski ameliyat yerime çok baskı yapıyor ve sancım oluyor sabrediyorum son 4 gün
YeniGelinMeselesi beyazkalp çok az kalmışş sağlıkla kavuş bebeğine inşallah güzel haberini bekliyoruz ☺️😍 Maşallah hepimize canım erkenci olmanın faydasını gördüm iyiki geçe bırakmamışım şuan tuvalete bile duvara tutunarak yada eşime tutunarak gidiyorum ağrıdan🥹
beyazkalp Babycome123321 inanki göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor kuzum bende daha çoookk var oflayıp duruyordum şimdi 4 gün sonra kucağıma alıcam 😍
Babycome123321 beyazkalp ya rabbim yardımcın olsun inşallah 🙏 geçsin benı çok zorluyor bu süreç çünkü 🥲
beyazkalp amayinedeiyiilerledim ayy korkma aşkım hemencecik geçiveriyor sakin kal Allah sağ salim kavuştursun inşallah 😍😍
ozgeerkan73 beyazkalp 37+2 olduk bugün, 36+6 da kontrole gitmiştim sandık çıktı 1 hafta 10 gün arası digurursun dikkat et dedi doktorum bekliyorum 😄