Hicret_11 Benim de bugün 38+2 3 Haziran a gün verdi yani 2 günüm kaldı 😀9 ay geçti ama iki ay gün geçmiyor sanki ☺️
Sadeceanne2 beyazkalp 35+1 olduk 😄sezeryan olacak bayramdan sonraya kalacak hayırlısı ile inşallah Salı günü gün almaya gideceğiz bakalım Yıkanacak ütülenecek sişinecek bebekle ilgili herşey bitti şükür iki üç eksiğim var onları da çıkıp almam lazım 🥴🥴 yatak odasını küçük odamı derin temizliği bitti Beşik yerini aldı silindi kuruldu Salon mutfak WC ler de ileri ki günlerde derin temizlik yapılacak nasipse Son günde iki silip makinayı gezdiririm olur biter hayırlısıyla sağlıkla gelsin ler
Ozgednc beyazkalp Sooon 9 🤗 Heralde hazır herşey. Doğumu asla düşünmüyorum yoksa panik olurum onu son ana bırakıyorum heyecandan titrer dururum zaten 😁 Eşimde bugün şimdi senin suyun ansızın gelirse ben ne yapayım panik olayimmi ya 1 saatlik yolu giderken ansızın arabada çocuk doğarsa napcam ben diyor sanırım benden daha panik 😁
EmirAsafMomm beyazkalp biz mayıs 23 de doğduk daha dün gibi paylaşım yapmıştım mayıs anneleri sıra bizde diye 🥹
dogurangaplumba Uffu 36+6 da doğdu sağlığında çok şükür bir sorun yok kilo kaybından küveze girdi doktor kilo kaybından diğer doktoru sorumlu tuttu filan karışık olaylar yaşadık bitti geçti çok şükür aşırı gazlı o kadar
MMERVEA beyazkalp Merhaba , bende 38+3 deyim normal doğum bekliyoruz doktor salıya kadar bekleyelim kendisi salıya kadar gelmezse uyaracağım dedi , uyarmaktan kastı suni sancımı yoksa tekrardan alttan muayene mi yapacak bir bilgisi olan var mı acaba 🙏🏻🙏🏻🥹☺️
elmaelmaelma MMERVEA suni sancı değil, fitil falan atıyorlar ya da kazıma denen bir şey yapıyorlar sanırım.
beyazkalp Cankuss35 korkulacak hiç bişey yok kuzum sakin kal ve deriin nefes al lütfen kasma kendini inan hiç korktuğun gibi bir şey değil hemencik bitiyor zaten 🥰