Sermec27 Momybaby badem kabak çekirdeği Antep fıstığı benim şekerim var bunları tüketiyorum ama badem çok tuketmedim genel anlamda kabak çekirdeği yiyorum ceviz fındığa alerjim var zaten
Zhrbjts Momybaby çiğ badem fındık ceviz kabak cekirdeği ama kuruyemisler 2 adet felan olmalı oyle asırı yenmemeli
Adilee Momybaby fındık fıstık bunların yaş olanı daha sağlıklı. ve kabak çekirdeği. kesinlikle bebeği çok güzel bir şekilde besliyor. ilk 7 ay bende çok tükettim. hem bağırsakları da çalıştırıyor. tavsiye ederim.
eceyc314 Momybaby çiğ badem, ceviz, çiğ fındık, kabak çekirdeği benim şekerimi yükseltmiyordu. Atıştırma olarak canım bir şey isteyince hep bunlardan yedim. Diyetisyenime dedim söylediğinizden fazla fazla yiyorum. Şekeri etkilemiyorsa sorun olamz demişti.
Evhamlikurabiyeanne Cıg fındık cig badem ceviz tüketiyorum kavrulmus olunca icindeki trans yaglar aciğa cikiyor sekeri yukseltiyormus
cLearQueen Zhrbjts yanlısinız var. Butun kuru yemisler 2 tane degil mesela findık fistık badem.. cevizi 2 tane oneriyolar
Zhrbjts Zhrbjts cLearQueen kuruyemisler 2 adet diyorum yani hepsi fatklı yemis oldugu ocin bu cumlede hepsinde 2 adet demek cıkarılır😁
Sermec27 cLearQueen ben mesela 15 20 tane Antep fıstığı yesem ya da 10 12 badem yesem bile şekerim çıkmıyor canım kuruyemiş beni yükseltmyor ya da 1 kase kabak çekirdeği yiyorum yine şekerim yükselmiyor
Momybaby cLearQueen benim günlük avuç içini geçiyordur yediğim acaba çiğ olmasına rağmen onun da önemi var mıdır
cLearQueen Zhrbjts pek onu da önermedi diyetisyen. bir gün findık bir gun ceviz bir gun badem seklinde olmalı
Momybaby Sermec27 günlük birini mi seçiyorsunuz, mesela öğleden sonra yediyseniz badem gün içinde başka tüketmiyorsunuz gibi mi
Sermec27 Momybaby ben genel anlamda sadece kabak çekirdeği yiyorum her gün 1 kase yemeye çalışıyorum badem cok az tükettim Antep fıstığı da bazen yedim su an sadece kabak çekirdeği yiyorum
cLearQueen Momybaby gebeligin basindan beri boyleyim gercekten.. mesela işteyim şuan oglen yemegine patron herkese kıymalı pide soylemis ama ben yiyemicem. Gercekten artık psikolojim alt ust oldu yemeklere dikkat etmekten. 1 bardak sutü 1 bucuk bardak yapsam sknti yasiyorum.. etrafimda hamile arkadsslarimin hepsi cani ne istiyosa yedi ben 1 tane cikolata yiyemiyorum
Momybaby cLearQueen bende sağlık olsun bu günlerde geçecek diyip duruyorum kendime , sabır biraz daha sonradan bol bol yeriz inşallah ☺️
Momybaby cLearQueen doktorum henüz ölçüm yaptırmadı,şekerim sınırda çıktı önümüzdeki hafta tekrar bakacaktı