sevalciftci hellomama 36+3 teyizz normal olucak nasipse tahminen bizimde iki haftaya gelir.herhalde hem korkuyorum hem heyecanlıyım ilk doğum olucak
Mervenr00 sevalciftci bende 36+1im 2 hafta diyince fark ettim ne kadar azzz zamanımız kalmış şaka gibiii🥹 ilk gebeliğimde 41. Haftada doğum yapmıştım yine geç yapcam psikolojisndeyim ondan bı rahatlık var sanırım bende 😂😂
Mervenr00 hellomama bebek toplanıyor karın semsert oluyor resmen karnım yere düşecek sanıyorum 😂 belirli süre sonra tekrar yumuşamaya başlıyor
sevalciftci Mervenr00 ben korkuyorum ama artık geldinde istiyorum 🥰 nasıl bir süreç bekliyo beni hiç bilmiyorum
Mervenr00 Elanur_tutak50 benim karnım çoğu zaman sert kasılmalarim çok arttı nst de sancilarim çıkıyor sürekli ama düzensiz
Busraa23 hellomama benimde ilk gebeliğim 38+1 olduk hala gelmeye niyeti yok ☺️ ayrıca aşırı heyecanlıyım bir yandan korkuyorum nasıl olacak diye ne bilim işte çok karışık duygular Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥲
Mervenr00 sevalciftci düşünmek istemiyorum düşününce stres oluyom korkuyorum🥹 ama bı yandan da heyecan var dediğiniz gibi 🌸
Zerrin27- 38 haftaligim daha nstye girmedim Arada bir belde kasıkta sancı var ama düzensiz hepimize hayırlı olsun şimdiden 🩷🫶🏻