hellomama Kızlarrrr nasılsınızzz heyecan var mı heyecan 💃 benim gönlüm pır pır ediyor🥹 sanki ilk çocuğumu alacağım kucağıma öyle bir heyecan 🥹 sizde durumlar ne hazırlıklar nasıl benim hiçbir şeyim hazır değil evi 💩 götürüyor 😂
Yuppi2 hellomama bende yerimi alayım bir an hiç gelmicek sandım haziran 13 hazirana inşallah tarihimizi aldık kızımı bekliyorum herşeyim hazır allahtan erkenden hallettim yoksa bu halde hiç bişey yapamazmışım🥲🤰🏻
Dilberkaya hellomama aynni şekildeyimmm evim perişan halde iki çocuğum var saolsunlar bir gün olsun temiz goremicez bu evleri cuma günü de doğumum var hastane çantam bile hazır değil yapasimda gelmiyor baklm nasi olacak😅
Mervenr00 hellomama bende çok heyecanlıyımm 2.gebeligim☺️ evde çocuk varken evi temiz tutmak biraz imkansız gibi bişey 😂😂 Dip köşe başladım yavaştan ben anca biter sanırım🤦🏻♀️ Yalancı kasılmalarm başladı ama en çok gaz sancısı zorluyor beni göbeğimin altı bazen kopuyor ağrıdan lütfen öneriniz varsa söyleyin bu gaz sancısı beni mahvetti 🥹
tubaysima Ben zaman yaklaştıkça bi garip oldum sanki ben doğurmicakmışım gibi 😅 her şey hazır bekliyoruz sanırım 10 Haziran gibi aramızda inşallah bebikomuz 🥹
Fly0035 İlk bebeğim ve çok heyecanlıyım kısmetse normal doğum istiyorum yani şuan o şekilde ilerliyoruz 1 haftadır çok sık yalancı kasılma yaşıyorum neredeyse tüm gün diyebilirim 🙈 Hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah yavrularımızı 🙏🏻🧿🥹😍
Dilberkaya hellomama ahahahha son gün hangi birini yapacaz çocukları hazirlayip kaynanama birakcam evi temizlicem kendimi hazirlicam aman napacaz ya
hellomama Mervenr00 yalancı sancı dediğiniz karın içi kasılma gibi mi oluyor benim ara ara oluyor ama anlam veremiyorum asssla düzenli değil 😅
Mervenr00 hellomama bebek toplanıyor karın semsert oluyor resmen karnım yere düşecek sanıyorum 😂 belirli süre sonra tekrar yumuşamaya başlıyor