Burcuaydmr Maybaby bence hasta bezi çünkü sezeryandan sonra yaraya değmesin mikrop kapmasın diye depend giydirtmemişlerdi eltime canım yine bir sor hemşirelere 👏🏻🌸
Fasulyeninhikayesi Kaderrdiler nornal dogum yapmadım ama ondada depend kurtarici olabilir eger kanama cok oluyorsa kilot gibi oldugu icin ekstra kilot giymene gerek kalmaz
Yesilayse Kaderrdiler benim çok kanamam oldu normal doğumdu depend kullandım ama o yeterli gelmiyordu hastanede kalın steril gazlı bez havlu verdiler dependin içine ikili onu koydum iki saatte bir değiştirdim tamamen hepsini hafif geçti sadece pijamama azdı oda. 27 gün kanamam sürdü ilk bir hafta dependi kullandım hastane bezin devamını verdi evdede o şekilde kullandım. Bir hafta sonra normal pede geçtim.
Zgstgl Kaderrdiler yaklaşık 40 gün akıntı şeklinde kanama geliyor ister istemez. Ben ilk hafta dependle çok rahat ettim. Sonra normal pede geçmiştim.
Mer3459 Maybaby tredyolda 105 tlye kadar düştü öncesi 200 küsüre almıştım takip edin indirimden alın bana dün geldi daha 3 paket aldım toplamda
Mirayymn Maybaby depend ama almanıza gerek yok hastaneler veriyor alcaksanizda büyük beden alın ben tam.beden aldım giyemedim hemşireler ilk kendileri takıyor zaten 2 gün taktım sonra normal pede geciyorsunuz kanama azaliyo çünkü sezeryada
Alone Maybaby 3 sezeryanımda da depend kullandım. 4. Yü olacağım vakti gelince nasip olursa yine depend alırım o derece memnunum yani
Korkmaz55 Fasulyeninhikayesi azracan20 sezeryandan çıkınca depenti kullanabildiniz mi 2 paket aldım hasta bezi almama gerek var mı ?
BARUTCU06 Fasulyeninhikayesi benım kanım pıhtılaşmadığı için çok kanamam oldu hemşireler depend önermedi hijyenik bulmuyoruz dedı hastanede uzun pedler vardı onlardan verdiler bez gibi onlar daha kullanışlı olmuştu kanama çok olunca
BabyAta Kesinlikle depend, ameliyat sonrası hasta bezi bağlamışlardı, ayağa kalkıp ilk tuvalete gittiğimde direkt depend giydim bildiğin yok gibi rahat zaten 4 gün kullandım sonra normlar kısa orkide geçtim benim kanamam çok olmadı