SARAMAZE19 Sevgim1916 o kadar pahalı ki gidemiorum 😭😭😭 ilk kızımı bin tl ye doğurdm smdi 3 4 bin diorlar muayeneler hariç ama şunu bil normal doğum die seni hazirliorlar sonrası sezeryan
Tugce58 Sevgim1916 bende demet lokman hekim halise doktora gidiyorum çok tatlı dilli🥰 ama doğumum sivas medicanada olacak inşallah ♥️🤲🏻
Nil_19 Sevgim1916 Özele gitmek istiyorum ama güvenebileceğim bi doktor bulamadığım için gazi hastanesine gidiyorum riskli gebeliğim olduğu için
Gbicer Evim yakın olduğundan ben Sincan Lokman Hekim Hastanesi ne gidiyorum dr um pakize eylem hanım gayet de memnunum
Gbicer Mrverh kesinlikle sormak istediğiniz varsa sorun diyor tatlış bir kadın gereksiz panikletmiyor
Gbicer Tugce58 ben Doğum paketi almıştım para vermedim yani toplu ödedik ☺️ Temmuz gibi paket aşmıştık o zaman fiyat 3850 tl idi bi de mesleğim gereği bizim kurumun anlaşması vardı ondan yararlandık 3500 e denk geldi hemen hemen
Sedablc Ortadoğu hastanesine giden var mı? Ankara’da yeniyim pek bilgim yok oraya başladım 9 haftalık hamileyim
Tugce58 Gbicer anladım canım benim kontrol burda doğum başka ilde olacağı için sordum teşekkür ederim ☺️
MMB Ssraa orada sadece doğum ne kadar acaba öğrenebilir mısınız ?ve ben doğum anında gitsem oraya kabul ederlermi rica etsem bunu sorabilirmisiniz
Annesimelegi Minnosunannesii naciye hanıma gidiyodu normal doğurdu Normal doğuma yönlendiren bi doktor Eğer benimde 2.cim olursa bende oraya gitmeyi düşünüyorum insaAllah😊 Hem mahremiyete önem veren bi doktor Erkek hemşire istersen hic gelmiyo