Dlrm Beyza12345 ilacın prospektüsü nü okursan sık görülen belirtiler arasında her Demir ilacı kullanan da da dışkı da koyulaşma görülür ben 20 haftadır kullanıyorum yeri geliyor kabızlığa bile sebep olabiliyor TELaş yapma
Yalinn8 Denizinannesiii34 hadi yaa,iste bedenden bedene farkli etkisi var, yaklasik13 haftadir kusmuyordum ilaci ictigim 3 gun de kustum
elifff07 Bende kullanıyorum 1.5 aydır falan ama bende bulatı faln yapmıyo açjabızlık yapıyo ve evet koyu renk bildiğin siyah😒😁 bende sabah aç karna alamiyorum doktorumda o zaman iki öğün arasında al dedi
TimuinMeliskdem Beyza12345 bende şuan onu kullanıyorum gece yatarken gün içinde süt ürünleriyle birlikte alınmıyprmuş demir hapı evet degişikliği ve kötü koku yapıyor ama sayesinde hiç kabızlık çekmedim
Beyza12345 TimuinMeliskdem oylemiymis ben peynir kasar peynir vssvsvs tüketiyorum genelde ama kavaltilarda
TimuinMeliskdem Beyza12345 bende öyle kahveltıda süt peynir yiyip içiyorum eczacı dedi tüketme diye emiyomuş demiri çay da öyle mesela