HavvaK Beyza12345 bütün kan ilaçları renk değişikliği yapıyo. Bende bunu kullandım ve rengini koyulaştırıyordu
Krispiim16 Beyza12345 kullanıyorum canım doktorum uyarmıştı zaten ilacı kullanmaya başladığında idrarın koyulaşır korkma dedi ilaçtan kaynaklı dedi
Yalinn8 Beyza12345 dışkı rengi degisiyor evet, bana yazdi ama kullanamiyorum bulanti ve kabizlik yapiyor banaa
1850 Beyza12345 değişiklik oluyor zaten renk degısımı olması ilacın vucuda etkı ettıgının göstergesi dıye bılıyorum. İlaç fayda saglamış demek
Beyza12345 1850 çok teşekkür ederim o zaman aklıma takıldı doktora sormak da istemedim fazla önemsemedim diye ama genel de bilmem iyi oldu
Eymenata Beyza12345 bana da doktorum Cuma günü yazdı kansızlık başlamış 25.haftamdayım daha önce ameliyat sonrası kullanmıştım
Demetya Doktorum banada o ilactan verdi ilk ücgün sabah ac karnina kullandim kusmaktan artik bogazlarim kanadi doktor gece yatmadan önce veya tok kullan dedi ben gece kullaniyorum
BusraNurAnne Beyza12345 bende kullaniyoum genelde kan ve demir ilaclarinda oluyor canim normal bisey korkmana gerek yok idrarinda koyu olur