Dilaraogzhn gizemvatanseverbal ben normal bekliyordum ve tarih 10 haziran gösteriyor , artık gücüm kuvvetim kalmadı yarın doktora gidicem belki sezeryan isterim hiç bir sey yok bende çünkü ne sancı ne açıklık
gizemvatanseverbal Tarhan_kbr sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın. Pozitif olun, söylenenlere aldırış etmeyin. 😍☺️ pozitif doğum hikayenizi bekliyorum mutlaka.
Tarhan_kbr Ozgednc Ozgednc anesteziye neden görünüyorsunuz benim doktorumda görünmemi söyledi ama ben gitmedim gerek var mı acaba
Ozgednc Tarhan_kbr anestezi soru falan soruyor bide evrakları imzalatiyor. Hastalığın varmı daha önce anestezi aldinmi ne tür bı ameliyat oldun kaç yıl geçti falan.yani bı nevi ameliyatı onaylayacak olan anestezi
Ozgednc Tarhan_kbr anestezi soru falan soruyor bide evrakları imzalatiyor. Hastalığın varmı daha önce anestezi aldinmi ne tür bı ameliyat oldun kaç yıl geçti falan.yani bı nevi ameliyatı onaylayacak olan anestezi
Nurdzdr 7 Haziran’da da biz varız 38+0 da alinicak heyecanla bekliyoruz sağlıcakla kavusalim insallah hepimiz
Ysmnerszkrbg Kubradagdevren 36+2 olduk bizim de muayenemiz yarın ve doktorum şimdiye kadar hiçvişey demedi doğum şekliyle ilgili yarın bişeylere biz de karar veririz umarım