Zuleyhakaan Dunyammmmmmm benımde ılk oğlumda oyle olmuştu tam o haftalarda başladı. Kasılmalar devam etti ve arttı ama oğlumu normal doğumla 39+4’te doğurdum
Gizzy @Edssm benim de öyle oluyordu baya korkmuştum kasılma zannedip ama arkadaşların anlattığına göre kasılma başka bir şeymiş. :) Sen yine doktoruna söyle o bir nst'ye soksun, zaten kasılmaysa orada çıkar. Değilse muhtemelen dediğim gibidir.
Nurcin Dunyammmmmmm beni daha muayene etmeden nst ye yolladı.... geçen hafta sancım oldu. ama hiçbirşey çıkmadı.. bulantı avr mı diye sordu. yok dedim. sonra ultrasonla baktı. herşey normal dedi :// 30+3 üm şu an. nst tüm sancıları gösteriyormuş.
Myhoney Kasılmalardan suan yattım hastaneye.daha 27+5 iz.karnım kasılıyordu.hmn nst ye girdim.üstelik bunların hepsi dr kontrolünden 1 saat snra basladı.
Elifaaksoyy Myhoney Çok geçmiş olsun canım kasılmayı nasıl hissediyordun bende bebek sanki poposunu felan biryere dayıyor gibi oluyordum ama ne ağrı nede başka birşey vardı nstde çıktı bu yüzden hemen doktorum serum ve ciğer geliştirici iğne yaptı bu akşam Allah’ımın izniyle 32 haftalık olucaz inşallah zamanında sağlıklı gelir bebeklerimiz
Senos Dunyammmmmmm 25. Haftadan beri bebeğim Doğum pozisyonunda 30.haftadan beri de kasılmalarım var ve şuan 36+6 haftalığız. 34.haftamda ciddi kasılma çıkmıştı nst de doktorum bol sıvı al ve dinlen demişti. Ne ciğer geliştirici ne de progestana başlattı. Geçen haftadaki nst’de bi kasılma çıkmadı yani 🤷🏻♀️
Myhoney Dunyammmmmmm kasılmalarım durdu çok şükür..çıkıcam birazdan hastaneden.haftalık kontrol ve evde dinnenicem.
Zeliha66 Dunyammmmmmm bi dahaki kontrolünde mutlaka sor canım. Ilaclarini hergün aynı saatte kullanmaya özen göster ayakalrının altina yastık koy uzan. Wc ve yemek dısında kalkmamaya özen göster. Bide bol su iç enfeksiyonada dikkat et günlük ped kullanma. Insallah daha ileri haftaları görürsün
Dunyammmmmmm Zeliha66 1-2 hafta daha işe gitmek zorundayım 4 saat çalışıyorum ama gidip gelmek zor geliyor artık ☹️ Sonrasında evden devam edicem o zaman rahat olacak inşAllah
Emelkanat Benimde aynı şekilde oluyordu dün doktora gittiğimde kendi farketti ve nst ye soktu sukur sancım çıkmadı ilaç bile vermedi insallah 36 haftayı geçerimde rahatlatım😢
Dunyammmmmmm Zeliha66 canım radyoda çalışıyorum. Şuan için rapor söz konusu değil. Eve sistem kurulacak evden devam edicem inşAllah 🙄 işverenlerimi sıkıştırıyorum bu ara