hayalim35 Nurgul1661 doğumlarım zor olmasa kendiliğinden başlasa gene bişi olmaz yani son doğumumu 33 gün önce yaptım ebeler şoka girdi 3.doğum ve nie bu kadar zor geçiyor die
Nurgul1661 hayalim35 aynen ilk doğum zor olur derler senin hepsi zor oluyo Allah yardımcımız olsun insan bi çocuk getiriyo inanki mahvoluyo
hayalim35 Nurgul1661 ayyy ben ölümden döndüm kaç kere fenalaştım yüzümde mor benekler çıktı zorlanmaktan ellerimin içi kıpkırmızı oldu demiri sıkmaktan
ilaxidexi Nur3955 ama nişan gelmesi hemen doğum olacağı anlamına gelmiyor ki rahat ol korkma inşallah zamanında gelir 🙏🏼
Nur3955 ilaxidexi amin inşallah şimdi hastaneye gidiyoruz bakalım çok yoğun baskı var aşağıda WC’de büyük tuvalet ıshal gıbı oldu peçete koydum ıkınma ıstegı mıdır diye su geldi tutamadım ona baktıracam mide bulantısı var şuan mınıkte bir belde sızı
Meyyece Aysecikkk_ merhaba vaktiniz dolduğu için suni sancı öı verildi? Nasıl oldu acaba benim yarın 40 hafta doluyor sancım yok gibi suni deneyecek doktor ama bilmiyorum ki nasıl oluyor biraz çekiniyorum
Aysecikkk_ Meyyece ilk doğumumdu canım benimde. Normal sancı nasıl bilmiyorum elbette zorladı biraz ama benim açılmam vardı 4 cme yakın sadece sancım yoktu suni sancı ile 11 de giriş yaptım 2 çeyrekte doğurdum. Bebeğimin suyu azalmılştı mecbur suni aldım
Meyyece Aysecikkk_ maşallah darısı başıma inşallah. Perşembe günü yatışım yapılacak benim de suni sancı ile deneyeceğiz biraz çekiniyorum sizin açıklığınız güzelmiş benim 1 cm kaç zamandır 🥲 darısı başıma olur inşallah birkaç saate doğumum başlar 🤗