Nurgul1661 myangelson valla aynen kız ben 3 doğum yaptım hiç birinde nişanım gelmedi nasıl bişey bilmiyorum sancılarla gidiyorum daha doğuma kadar kendimde değilimki nişana dikkat edim😂😂😂
myangelson Nurgul1661 doğum anında geliyordur 😅 benim çok erken haftada geldi serklaj falan olmuştum o yüzden biliyorum nişan nasıl birşey olduğunu 🥲
MMERVEA Ebruyi Merhaba , doktorumda bana salıya kadar bekleyelim salıya kadar gelmezse müdahale edeceğim , uyaracağım dedi suni sancıdan başka ne gibi bir müdahale yapabilir bir bilginiz var mı acaba
Nurgul1661 hayalim35 valla zor olmuş senin için canım benim yok ben çok şükür kendi sancılarımla doğurdum şimdide 4. Hamileyim bakalım inşallah Buda öyke olur
hayalim35 Nurgul1661 doğumlarım zor olmasa kendiliğinden başlasa gene bişi olmaz yani son doğumumu 33 gün önce yaptım ebeler şoka girdi 3.doğum ve nie bu kadar zor geçiyor die
Pamiramsi ilaxidexi 41 haftaya kadar yolu varrr benim arkadaşım 38+3’te mecburi sezaryenle doğuma giderken daha çok erken daha ağladı 😂
Nur3955 ilaxidexi 37+ 1 benımde dün gece geldi 3te tuvaletımı yapınca gördüm korkuyorum çünkü 38de umuyordum olur diye
ilaxidexi Nur3955 ama nişan gelmesi hemen doğum olacağı anlamına gelmiyor ki rahat ol korkma inşallah zamanında gelir 🙏🏼