Bbk88 Buluttttt bol bol yumurta çıkar 🥰 benim de 4.07 murat hoca pkomusun değilmisin anlamayamadim demişti 🤣🤣
Buluttttt aybarsaybuke @Bbk88 kızlar görüşmeye gittim bugün muayne etti ve hormonların düzene girsin biraz diyip 21 günlük bir hap verdi aynı zamanda adet olmamıda sağlayacak doğum kontrol hapı gibi birşey, yani 21 gün sonra başlayacağız artık tam anlamıyla
Bbk88 Buluttttt Canım test mi yaptı muayene derken alttan mi baktı 21 günlük olan hap cyclo ile mi basliyor
Buluttttt aybarsaybuke bakalımm sende haber verirsin bize, ısındım ben güleryüzlü enerjisi yüksek bir doktor hemşireside çok tatlı açıklayıco şekilde anlatıyorlar
aybarsaybuke Buluttttt benim bugun biraz parça geldi yine beta bakayım dedim 13 çıktı yani hala sıfırlanması büyük ihtimal sıfırlanması için ilaç yazar bana birdahaki ay tedaviye baslar
Buluttttt Bbk88 evet canım alttan muayne etti daha önceki testlerime bakmıştı artı 2 tane daha kan testi istedi, diane diye bir hap daha öncede kullanmıştım ben
Buluttttt Ozbi doğum kontrol hapı diye biliyorum ben aynı zamanda adet olmak için ben olmuyorum çünkü
twinsmom__ Buluttttt hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız🤲 Peki ücretleri de yazar mısınız arkadaşım da araştırıyor tüp bebek doktoru Ben acıbadem maslakta yiğit çakıroğluna yaptırdım ama çok zam geldiği için gidemiyorlar
Buluttttt twinsmom__ çoook teşekkür ederiz fiyatlar diğer yerlere göre daha iyi 59 bin tüp bebek ilaçlar hariç 6 taksitte yapıyorlar
Buluttttt aybarsaybuke hmm siz düşükmü yapmıştınız olsun ya bidahaki ayda başlasa ön hazırlığı iyi olsunki tutma ihtamali artsın sağlam başlayalım inşaallah 🌸