Lumlum 3974 çok iyi bir doktor kendisi zaten doktorasını da geçen sene tamamlamış üstelik insani yönü çık kuvvetli tavsiye ederim
Lumlum 3974 riskli gebelik bakıyor mı bilmiyorum açıkçası :( biz ara paket almıştık doktorumunuzun hastanesi değişince buraya geçtik 20li haftalarda falandık çünkü 50bin tl ödedik normal paket ise 62 falandı sanırım
3974 Buluttttt evet çok memnundum. Daha önce başka bir yerde 2 kez denedim 1i kimyasal olmuştu. Sonra Murat hocaya başladım 2 embriyom oluştu ve tuttu. Ayrıca tüm sürecim inanılmaz rahat geçti psikolojik olarak. Kesinlikle tavsiye ediyorum eğer düşünüyorsanız.
Bbk88 3974 3974 Merhaba sizin adınıza çok sevindim 🥰ben de temmuzun 18 inde başlıyorum murat hocada tupe inşallah çok iyi bir doktora benziyor ve hep olumlu sonuçlar alinmis🥰
Buluttttt Bbk88 Merhabalar evet murat hocada başlayacağım ön görüşmeyi yapmıştık içimize en çok orası sindi yarın randevumuz var bakalım nasıl ilerleyecek sürecimiz, oldukça heyecanlı 🌸
Bbk88 Buluttttt Ben de dün yaptım on görüşme benim de içime çok sindi ben de 18 temmuz gibi gideceğim bakalım neler olacak evet heyecanlı 🥰
Buluttttt aybarsaybuke @Bbk88 kızlar görüşmeye gittim bugün muayne etti ve hormonların düzene girsin biraz diyip 21 günlük bir hap verdi aynı zamanda adet olmamıda sağlayacak doğum kontrol hapı gibi birşey, yani 21 gün sonra başlayacağız artık tam anlamıyla