3prenses25 lili19 o test ile kesin galiba yüzde 99 sonuç. Benimkine sadede bir doktor dedi 15+4 de kesin mi diye sormadım.
Makbule_199110 Elfkzlky 3ayniydi bu hic hamile değil gibiydim et turu tatli çok istedi canım öyle olunca erkek dedim ama yine kızımız olucakmis
Niloyaaaaa Makbule_199110 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️ bir sürü kız çocuğu olanlara o kadar imreniyorum ki çok şanslısınız inşallah hepsinin kaderi ayrı ayrı çok güzel olur 🤲🏻🫶🏻
Adn34 Makbule_199110 rabbim sağlık sıhhat versin inşallah canım benim kızlarına bak oğlum oldu sağlıklı değildi vefat etti bu daha iç yakıcı hayırlısı böyleymiş diye hep dua et olur mu bazen çok istediğin şer olabiliyo
Makbule_199110 Adn34 oyle ya once bi etkileniyor insan farklı gebelik farkli cinsiyet dedim ama simdi alistim artik çok şükür saglikli ya nasibten ote yol yokmuş teşekkür ederim seninde basın sag olsun insallah refakatçi olur obur dunyada
Adn34 Makbule_199110 amin inşallah canım Allah razı olsun 🙏 yok anladım zaten o konuda seni ama dediğin gibi nasipten öte yol yok rabbim kızlarına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin