Kayramelisa97 Selma-bttl Çevresel baskı neden erkek olunca noluyor sanki çok saçma bir çevre Rabbi. Kızlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin Erkek olupta sağlıksız veya aşırı hayırsız bi çocukta olabilirdi sizin için kızlarınız hayırlıymş
3prenses25 Makbule_199110 15+4 de söyledi bana ama ayrintiliya girene kadar inanmiyorm nedense içimde bi his erkek olduğunu soyluyor
Makbule_199110 3prenses25 senindemi 4 .gebeliğin öncekiler in cinsiyet i nedir benim bence garanti nipt testle ogrendim canm
lili19 @Makbule_199110 nipt dedin ikili teste alınan kanmı bende yurt dışındayım bende yaptırdım ikili test
3prenses25 lili19 o test ile kesin galiba yüzde 99 sonuç. Benimkine sadede bir doktor dedi 15+4 de kesin mi diye sormadım.
Miniktosbaa Makbule_199110 benimde ablam 4 kızını kucağına aldı oda sizin gibi bir ümit bekliyordu üzülmeyin hayırlısı buymuş
Elfkzlky Makbule_199110 hayırlı olsun. Dort hamileliğinde aynı mıydı. Yani değişiklik oldu mu. Ben kız dogurdum. Sımdı erkege hamileym cok farklı hamileliklerim. Merak ettm seninkini canım. Saglıkla al kucagına 🌸
Makbule_199110 Elfkzlky 3ayniydi bu hic hamile değil gibiydim et turu tatli çok istedi canım öyle olunca erkek dedim ama yine kızımız olucakmis