EsraaaKK Minikuzucuk deli gibi fasulye turşusu,salata bol limonlu,pirinç pilavı ve dondurma aserdim nasipse oğlum olacak 💎❤
benim-kalbim-o Minikuzucuk Acı ekşi tuzlu yerdim hep tatlı hiç yemedim oğlum oldu. Şuan aynı şeyler var yeni hamileyim bakalım ne olacak 🤗
myavocado Ecenazz7898 benim erkek hep solda hissetmiştim ama bunun bir geçerliliği yok galiba tıbbi olarak 🤷
myavocado Fundaaaaa tiksinme genelde kıza yoruluyor, hep kız bebek anneleri mutfağa giremedim su bile içemiyorum diyor ama 🤷 hayırlısı olsun öncelikle tabi ki 😊
Fundaaaaa myavocado ay sağlıklı olsunda önceliğim o implant ile hamile kalmışım adet düzensizliği yapıyor olmadım diye adet söktürücü falan kullandım ondan her an birşey olacak gibi hissediyorum 🙈 ama gerçekten sudan bile iğrendim
012908- Minikuzucuk erik aşeriyorum bide şerbetli tatlilari cok aşeriyorum bebegomin cinsiyeti de kız
GoncaArslan48 Bende hep ekşi turşu şalgam limon nar ekşisi falan yedim hep şimdiye kadar bugün doktor kontrolü vardı 12haftalık büyük ihtimal kız dedi bakalım biraz daha bekleyeceğiz 🌸
balim35 @Minikuzucuk Yaa bence cinsiyetle pek alakası yok onun benim oğlum olacak kısmetse erik ve yeşil elma yedim haftalarca ekşi ekşi okadar canım istedi ki 😅 normalde de tatlıyı çok severim mesala çikolata vs içim almıyor bulanıyor hala yemedim aylar oldu
balim35 @myavocado sağa yerleşirse erkek derlermiş sanırım benimde öyle sağda ve daha cinsiyet belli değilken kayınvalidem direk erkek olabilir demişti 😅
Zafse Minikuzucuk tuzlular ilgimi çekti hep çok tatlı seven biriyim normalde bu istek ilk başlarda çokça gitmişti hamsi, turşu,tuzlu Kuru pasta vs vs:)
azracan20 Minikuzucuk ben şu an hamile değilim ama deli gibi ekşi yiyodum özellikle nar ve limon ve oğlum oldu 45 günlük şu an 🥰