myavocado Minikuzucuk ben de ilk donemlerim de sürekli ekşi yiyordum, ayva, limon, turşu ile besleniyordum 😂 erkek bekliyorum ☺️ hatta ekşi yemem hep kıza yoruluyordu. Ama tatlı isteğim neredeyse hiç olmuyor hala.
Gul_pempe23 Minikuzucuk ılk gebelıgımde hem ekşi hem tatlı yıyordum Oğlum oldu☺️Ikıncı gebelıgımde suan tatlıdan tıksındım soğudum hep ekşi yedım hala yıyorum erkek oldugunu ogrendım cınsıyetın☺️☺️
Kader_h Adensmom8 aynısı limon ve portakal yedim ilk aylarda ve ekşi yeşil elma ve ayva.. cinsiyetimiz erkek
Eceninanne Dilarac bende kızımda eksi oğlumda tatlı .3. Gebelıgım eksi ıstyr canim ama tatlı da anlayamadım kızmı erkekmi
Neslismom Dilarac bende aynı ilk oğlumda full ekşii herşey bol bol limonlu ikinci ful tatlı ve zeytin bunda. Hiçbişey yok tatlı yiyince midem bulanıyor turşu daha çok seviyorum bakalım ne çikacak 7 haftalığız
Cileklipizza Minikuzucuk iki çocuğumdada domates aşerdim kızımda daha çok tatlı aşerdim şimdi oğlum olucak canım sürekli buz istiyor 🤷♀️
Cileklipizza myavocado evet ya tas a su koydum dondurdum ezdim şeker katıp yedim çok saçma ama dondurma varken bile buz çekmesi 😅
Mem Benim ilk gebelik sürekli acı,ekşi yemek istiyorum tatlıyı o kadar çok severdim ki anlatamam şimdi nefret etme derecesine geldim kız dediler ama net değil dediler ama ben hep erkek hissediyorum 13 haftalık
BirAskMasali1323 Mem Ayy resmen tıpatıp beni anlattın tatlıya çok düşkündüm ama hamileliğimde resmen tiksiniyorum tatlıyı görünce.. hep baharatlı acı ekşi şeyler deli gibi yiyorum benimde doktor net olmamakla birlikte kıza benziyo dedi bu hafta detaylı ultrasonda net ogrenicez cinsiyetini bende 18+6 haftalığım 🌺
Mem myavocado ay bana da tam tersini dediler tatlı ye diye yoksa kızdır sanırım herkeste farklılık gösteriyor
Ebrucar Ben 6 ay boyunca full limon yedim resmen. Ekşi olan herşeyi yedim tatlı hala yiyemiyorum cinsiyet kız 🥰
Fundaaaaa Abbasova_gunay ananas çok fazla tüketmemeye çalışın hamileliğin başındaysanız doğumu tetikleyen bir meyveydi yanlış hatırlamıyorsam 🙈
Madagaskar MMERVEA aahahahah okurken aşırı mutlu oldum yalnızım sanıyodum 🥹🥹 evden yüzey temizleyici kokusu essin istiyorum 😂😂
miniminibebek MMERVEA ahaha bu ben kendime çok zor hakim oluyorum temizlik malzemesine yaklaşmam yasak😅
EceQueen Canım hiçbir şey aşermedilimonlu havuç dışında sadece tatlıdan inanılmaz soğudum. 20 haftalığım daha tatlı yemedim hiç, önceden her hafta sufle gömerdim. Cinsiyet erkek ama🤗