sevvalcik Bahaarrrk eşim yardımcı olacak başka gelip yapan biri yok elimden geldiği kadar hem temizlik hemde buzluk doldurmaya çalışcam
sevvalcik Aysegul7766 bende ondan korkuyorum erken gelir hazırlıklı olayım diye temizliği bitirip kıyafetlerini yıkayıp buzluk hazırlığı yapicam
mineoksuz11 sevvalcik valla bayram dönüşünden beri koşturuyoruz eşim ilk kez yardım etti ama ona rağmen bitmiyor yani Salı doğumum var pazartesi günü son kalanları yapcam napayım bıktık artık😂
Sadeceanne2 eslemdiyebiri canına yazık değil mi arkadaşım ne saygısız anlayışsız insanlar. 37 haftalık kadına kendileri yardım etsin birde ev temizliği yaptırıyor lar Saçmalama Vallahi kendi evi mi iki günde bir Odayı derin temizliğe giriyorum ama. 2 gün ne kalça ne bacak ağrısından ne ödemden uyuya biliyorum. Gece öldüm öldüm dirildim her yerim ödem olmuş Allah işini gücünü rast getirsin annem ablam lar var ama yavaş yavaş yapıyorum 35+2 oldum 38 de Sezeryan olucam hayırlısıyla kendim istediğim gibi yapmak için kimseden yardım istemiyorum Senin kaynanan da gavur mudur nedir 🤷♀️🤷♀️🤷♀️gir kendi temizliğine onun kızı çocuğu başka gelini yok mu 37 haftalık iki canlı insandan. Bekliyor
Sadeceanne2 sevvalcik kimse yok mu san ki 37 haftalık hamile kadın kendi temizliğini yapamıyor insan. Çok tuhaf insanlar var ya
sevvalcik Sadeceanne2 kendi temizliğini insan zor yapiyor birde başka bir evide kıza yaptırıyorlar çok merak ediyorum bunun vebalini nasıl ödeyecekler ya
Aerithma sevvalcik ben 35.haftamda eşimle beraber yaptım ama acaba erken mi yaptık diyorum. Kapı, cam, perde ne varsa yıkayıp sildik ama yine kirlenecek toz olacak. Günlük olarakta robot çalıştırıyorum yoksa halim kalmıyor artık 37.haftada.
sevvalcik Aerithma bence iyi yaptınız agirlastikca daha zor olacak ben şimdiden zorlaniyoruk sizin haftanizda dahada zor olur