Semakantar sevvalcik 33. Haftadan sonra birden degil ama boyle dolap iclerinden yavaş yavaş başlamak lazim bence dolap içi düzeni temizligi olunca dibinde köşesinde bir şey olmayinca evin ev de temiz oluyor bence tul perde bir sey degil yikanir kkcalar ne gune duruyor onlarsa asıverir :)))))
Ege-neslihan sevvalcik 36+1 im cocuk odasi saolan wc bitti mutfak temizlicem haftasonu bide banyo az kaldi cok şükür ama bence bu haftaya kalmayın. 33 34 iyidir simdi ufaktan dolap iclerini halledin. verilecek kaldirilacak varsa ayirin onları
Srfe01 sevvalcik Haziran ayını temizliğe temmuz ayını hazirliga ayircam temmuz sonu Ağustos başı doğumum var
Srfe01 Yardımcı bulmaya çalışıyorum camlar lambalar kapılar dolaplar için geri kalanı da ben detay şeklinde yapacam.yavas yavas
eslemdiyebiri sevvalcik ben 37. Haftadayım şimdi başladım kaynanamın evini temizliyorum çünkü doğum bayrama denk geliyor aynı anda da kendi evimi çıkarıyorum bir yandan oranın temizliği sağ olsunlar hiç destek olmuyorlar o şekilde
Sadeceanne2 eslemdiyebiri canına yazık değil mi arkadaşım ne saygısız anlayışsız insanlar. 37 haftalık kadına kendileri yardım etsin birde ev temizliği yaptırıyor lar Saçmalama Vallahi kendi evi mi iki günde bir Odayı derin temizliğe giriyorum ama. 2 gün ne kalça ne bacak ağrısından ne ödemden uyuya biliyorum. Gece öldüm öldüm dirildim her yerim ödem olmuş Allah işini gücünü rast getirsin annem ablam lar var ama yavaş yavaş yapıyorum 35+2 oldum 38 de Sezeryan olucam hayırlısıyla kendim istediğim gibi yapmak için kimseden yardım istemiyorum Senin kaynanan da gavur mudur nedir 🤷♀️🤷♀️🤷♀️gir kendi temizliğine onun kızı çocuğu başka gelini yok mu 37 haftalık iki canlı insandan. Bekliyor
irmaksenartar sevvalcik kesinlikle yapıııınn dogumdan sonraaa cok zooor benim oğlum 11 aylık o kadar ozledim ki detay temizliğiii doya doya yapın yaniii😂
zamloss123 sevvalcik 31 dolap içlerinden başladım 32 oldum bişey yapamadım kızım hastaydı hastane git gel derken yarından devam ederim önce dolap içlerini bitircem cam perde duvar koltuklar yıkanacak halılar yıkamaya derken inşallah 33 de bitmiş olur 😂
ayanarta1 sevvalcik ben en geç 34 35 haftada temizliği bitirmeyi düşünüyorum o haftalardan sonra herşey olabilir Allah korusun
Esragenc5353 sevvalcik erkenden yaparsan daha rahat edersin sonrası gerçekten çok zor oluyor .ben mecburen bekledim.tadilat işlerimiz var hala devam ediyor yetişemezsen bile üzülmüyorum yapicak birşey yok sağlıkla gelsin bebişim.34+1🤲🏻🧿
Aysegul7766 sevvalcik son bir ayım var ama hepsini bir hafta içinde bitirdim şuan kafam rahat sizde erkenden yapın bence çünkü bebişin ne zön geliceği belli olmuyor ;)
sevvalcik Aysegul7766 bende ondan korkuyorum erken gelir hazırlıklı olayım diye temizliği bitirip kıyafetlerini yıkayıp buzluk hazırlığı yapicam
sarikiz1 Ben 36 haftalığım dolap içleri bitti bu haftamda zor hareket ediyorum annemle hallettik şükür koltuklar yıkanacak pazar günü. Hemen ertesi günde yardımcı tuttuk dip köşe temizlenecek ev sonrası bayram zaten sonrada artık gelir minnoşum 🥰
Hzlzenpaybrs sevvalcik 26. Haftada tüm evin ince temizligini hallettim bebeğin kıyafetleri yıkandı utulendi son zamanlar hem ağırlaşmış olurum hemde yaz geldi doğum olmadan ilk çocuğumla bol bol zaman geçirmek istiyorum 🙂
Bahaarrrk sevvalcik yanlız iseniz ne kadar erken yapsanız o kadar iyi olucak sizin için sonrası inan çok zor şu an hiç mecalim yok günlük temizlik yapıyorum evi düzenli tutmaya çalışıyorum ona rahmen yorucu oluyor
sevvalcik Bahaarrrk eşim yardımcı olacak başka gelip yapan biri yok elimden geldiği kadar hem temizlik hemde buzluk doldurmaya çalışcam
nilgun_41 sevvalcik 25 haftaligim ben başladım dolap içlerinden ayiklama düzenleme yapıyorum dolap içlerini temizliyorum yıkamaya gidecek halıları ayırdım ufak tefek yıkanacak bebek kıyafetlerini yıkadım daha çok iş var dondurucuya birseyler yaptiricam bu işleri halledip günlük işlerle devam etmek istiyorum zaten havalar sıcak olmaya başladı iki iş yapıyorum yoruluyorum uyku basıyor
sevvalcik nilgun_41 ilerleyen haftalarda o sıcaklar dahada artacak dahada yorulmaya başlayacaksın yapabildiğin kadar yap canım
Sadeceanne2 Hk3423 🥴🥴 sağlıkla kavuş. Valla inanır mısın kimse için değil gelecek minnoş için derin temizlik yapıyorum ben de gün gün yapmaya çalışıyorum dün yatak odasını bitirdim Gece alt bacağım çekmesiyle uyandım Ama yapıyorum yavaş yavaş
sevvalcik mineoksuz11 bitmiyor bu temizlik dün basladim bugün yapmadım birşey cocugun eksiklerini almaya çıktım yarin tekrar devam edicem 🥴
mineoksuz11 sevvalcik valla bayram dönüşünden beri koşturuyoruz eşim ilk kez yardım etti ama ona rağmen bitmiyor yani Salı doğumum var pazartesi günü son kalanları yapcam napayım bıktık artık😂