asennaa Kayramelisa97 evet maddi durumunuz yeterse öneririm. Doktor çok iyi, hastanenin de hemşireleri, ilgileri çok iyiydi gerçekten
Kayramelisa97 Sibelvera hangi doktora gidiyorsunuz maalesef devlet hiç ilgilenmiyor Güzel yalının doktorları güzel
Kayramelisa97 Sibelvera 5 ocak hastanesinde aylin iplik doktor çok iyiymiş Ben ona gideceğim ama Doğum için devlette güvenemiyorum
Sibelvera Kayramelisa97 suan bn nigdede ozele gidiyorum muayne 400₺ burda kimsem olmadigindan adanada ailem orda dogumumu yapmayi dusunuyorum
Dilektaytemur Benim doktorum aylin iplik di algomedde dogum yaptiriyrdu suan 5 ocak devlet hastanesine gecti cok iyi bir doktor gözüm kapalı oneririm cok güzel ilgileniyor
Kayramelisa97 Dilektaytemur ay bende çok duydum o doktoru Peki estetik mi dikiş ağrınız oldumu detaylı bilgi verir misiniz lütfen
Zeynepesma Dilektaytemur Aylin hanımdan memnun musunuz bana 2 saatlik yol ama gitmeyi çok istiyorum şuan hamileliğimi çok karışık yaşıyorum kafam çok karıştı iyi bir doktor ihtiyacım var ama devlet Hastanesi’nde
Dilektaytemur Kayramelisa97 ewet estetik dikiş hic agrim olmadi saniyelikdi sadec karnima bastirdginda bir agri hissettim cocuk cikarkn o kadr baska bi agri hissetmedim oda norml bnce 30 saniye falandi galiba kesmesiyle cikmasi bir olmustu sonrasindada cok güzel ilgilenmisti memnun kalirsiniz bnce ben cok memnundum