karagull00 zamloss123 bende dün gittim 32haftalik gebeyim bebek 2400gram olmuş devlet Hastanesi’ne gidiyorum artık doğum nasıl olur Allah bilir
Mrvrntsv karagull00 31+3 2300 gram dedi banada hemen hemen ayni gidiyoruz seker etkilemis yavrumu gobeklenmis 😥
zamloss123 ZEHRaakkoyun doktor bişey demedi mi canım biraz düşükmüş bebişe kilo aldıran şeylerden tüketmeye çalış kaşar peynir muz iyi kilo yapıyor diye biliyorum
ZEHRaakkoyun zamloss123 haftasıyla uyumlu dedi bu gittiğim kendi doktorum değildi devlet hastanesiydi ben sormasam kilosunu söylemiyordu bile
zamloss123 ZEHRaakkoyun şans işi doktor, bende özelden devlete geçtim baya doktor değiştirdim sonunda iyi bi doktor buldum her şeyi anlatır söyler sağolsun
ZEHRaakkoyun zamloss123 benim doktorum özel taşınınca daha ona gidemedim başka bi özel araştırıyorum şimdi
Gulseren-85 @zamloss123 32+1850 kiloydu şimdi 32+5 oldu üç gün sonra kontrolüm var bakalım kaç oldu azmi kilosu acaba doktorum gelişimi uyumlu dedi
karagull00 Mrvrntsv banada ultrasonda şekerin sınırda dedi ben şeker yüklemesi yapmadım yarın doktor kontrolünde sorucam